pondělí 29. června 2015

Prodej sadby hlívy ústřičné

Radím amatérským malopěstitelům hlívy. Specializuji se jen na hlívu ústřičnou. Je to mé řemeslo a jsem v tom přední český odborník. Ve vlastní laboratoři připravuji nejoblíbenější českou sadbu hlívy na dřevo, slámu i štěpky.


Sadbu dodávám výhradně sám, bez prostředníků. Jen tak ji dostanete kvalitní a životaschopnou.

Povinná četba pěstitelů hlívy. Vítáme milovníky pěstování hlívy ústřičné ! Zabýváme se výrobou a prodejem substrátu hlívy ústřičné , jak pro malopětitele v domácnostech a restauracích, tak pro velkopěstitele plodnic hlívy ústřičné. Naočkované obilí hlívy ústřičné má přirozenou hnědou barvu s bílým povlakem připomínající chmýří či plíseň, mohou se objevit i žluté skvrny, což není na závadu, ale je to signál k neodkladné výsadbě.


Voní po houbách, až do nakvašenosti. Zelená barva znamená, že je kultura podhoubí zkažená či napadená plísní. Prodej sadby hlívy a dalších druhů jedlých hub.


Na této stránce se neobjednávají semena , ale naočkovaná sadba hub.

Lanýžové sazenice (Tuber) jsou mladé stromečky, kde na kořenech jsou naočkované lanýže. Firma PLANETA HUB je přední český specialista na výrobu a prodej vysoce kvalitní sadby hlívy ústřičné. Jak správně pěstovat hlívu ústřičnou na. Vše o pěstování hub pohromadě. Návody, tipy, užitečné tabulky, zkušenosti z praxe.


Je proto až s podivem, že zvolily poměrně nešťastnou metodu prodeje. Jednoduché pěstování hlívy na listnatém dřevě ve krocích. Kolíčková sadba vlastní výroby slibuje mnohaletou sklizeň.


Doma i venku, ovšem záleží na výběru substrátu, teplotě i druhu sadby. Přesto je pěstování hlívy poměrně jednoduché a zvládne ho téměř každý. Revoluce v pěstování hlívy ústřičné na slámě!


Sadba hlívy miskovité balení 500g. Jde to i bez spařování slámy. TENÍ NA DLOUHÉ LOKTE O STUDENÉ DEZINFEKCI SLÁMY PRO PĚSTOVÁNÍ HLÍVY ÚSTŘIČNÉ - velké finále Hotovo, hotovíčko! Studená dezinfekce funguje. Podhoubí roste, plodnice nasazují, neplesniví to.


Klobouky hlívy ústřičné připomínají tvarem i barvou větší ústřice.

Podobnost s ústřicí dala této houbě její druhové jméno. V mládí jsou klobouky hlívy ústřičné sklenuté s podvinutým okrajem, později se stávají vějířovitými, dosahují šířky - cm. Etiketa - Mé sadby hub mají etiketu, kde je zřetelně uveden název (druh podhoubí), výrobce, hmotnost, způsob skladování, datum výroby a logo. Můžete se setkat se sadbou hub, která nemá tuto etiketu s důležitými informacemi, v tom případě se jedná o neoriginální sadbu s nedeklarovaným obsahem podhoubí - většinou dovezenou z Polska, kdy je podhoubí mrtvé.


KOLÍČKOVÉ SADBY DŘEVOKAZNÝCH HUB. Hlíva ústřičná sušená, kapsle - podpora imunity, recepty, prodej produktů z hlívy ústřičné. Učňovské obory - kuchař-číšník, řezník, pekař, cukrář, kovář, sedlář, zemědělec. Maturitní obory - gastronomie, podnikání, mechanizace a služby.


Zaměstnanci podniku se starají o vytváření a udržování specifických podmínek (vlhkost, teplota,.) v pěstebních komorách, dále o sběr hlívy ústřičné a následnou distribuci k zákazníkům. Také jsem vařila z hlívy poprvé, vždycky mi připomínala spíš prašivku než něco k jídlu. Jsem mile překvapená jak je dobrá, má dost jinou chuť než jiné houby a taky není taková měkká a to mi vyhovuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky