úterý 30. června 2015

Benzínová strunová sekačka

Dobrá strunová sekačka je ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou rotační sekačku příliš těsná. Stejně tak snadno doladíte trávník v okolí stromů, okrasných keřů nebo členitých skalek. Strunová sekačka Makita patří mezi špičkové zahradní nástroje, které jsou bezkonkurenčně nejlepší.


Náš test strunových sekaček zakončíme modelem DUX60ZM tedy univerzální aku strunovkou se super výkonem a mnoha jedinečnými vlastnostmi. Objem nádrže sekačky je l. Sekačka disponuje teleskopickou rukojetí, kterou si můžete nastavit podle vaší výšky.

Sekačka je dále vybavena poloautomatickou vyžínací hlavou, antivibračním systémem a kvalitním madlem. Hmotnost sekačky je kg. S náletovými dřevinami by už ovšem mohla mít docela problém a křovinořez zde plnohodnotně nenahradí.


Zato křovinořez obstojně nahradí strunovku, je však třeba s ním pracovat opatrněji okolo drobných dřevin a obrubníků. Benzínová sekačka Ze všech stan nás bombardují neustálé reklamy, na kterých vidíme krásné a upravené trávníky. Na rozdíl od jiných klamavých reklam je možné takového pěkného anglického trávníku dosáhnout poměrně snadno. Teleskopická násada o délce od 5mm do 9mm.


Struna o tloušťce mm se záběrem cm. Strunová benzínová sekačka neboli motorová kosa Strunová benzínová sekačka , někdy nazývaná motorová kosa, je vhodná k sekání v hůře přístupném a nerovném terénu.

Hlavní část tvoří motor spojený se strunovou hlavou pomocí dlouhého hřídele. Sestava: vyžínač, dvojitá strunová hlava, madlo Ergo pro dvě ruce, sada nářadí, míchací nádobka. SPI-A Plus (0) LUX Highwheel benzínová sekačka na trávu B-H. Elektrická strunová sekačka AL-KO GTE 5Premium (vyžínač ALKO) Přesné strunové sekání ve všech polohách. Obsluha i údržba strunové sekačky je nenáročná.


LKvalitní benzínová sekačka , která vyniká jednoduchou obsluhou. Inzerát byl odebran z oblíbených. Jednoduchá, ale o to spolehlivější strunová sekačka s vysokým výkonem, chytrým automatickým zásobováním sekací strunou, skvělou ergonomií a nízkou váhou pro pohodlné přenášení.


Vřetenová sekačka je typem sekačky, který trávu neseče, pouze ji zastřihuje. Tento typ sekaček se pohybuje většinou po kolech. Aby váš trávník byl opravdu co nejhezčí, připevněte k sekačce tzv. Ten zajišťuje, aby tráva nežloutla a na trávníku nezůstal žádný zbytek suché trávy. Speciální sekačka s bočním výhozem pro velké plochy největšího evropského výrobce MTD Německo.


Ať se již jedná o rovný či členitý povrch, který je malý nebo naopak rozlehlý. Podle typy a délky terénu si můžete vybrat vhodnou benzínovou sekačku. Snadno ovladatelná strunová sekačka představuje praktický a oblíbený zahradní nástroj pro údržbu menších zatravněných ploch a dosečení okrajů kolem keřů nebo záhonků, kam už se s velkou rotační sekačkou není možné bezpečně dostat.


Kvalitní sekačka s pojezdem a značkovým motorem největšího evropského výrobce MTD Německo za skvělou cenu. Lehká akumulátorová strunová sekačka od firmy Bosch nabízí neomezenou volnost pohybu, bez zamotaných kabelů.

Strunová aku sekačka je určena k udržování zahradního trávníku, k úpravě okrajů trávníku a vyžínání trávy v těžko přístupných místech, např. Tyto motory, které bezpochyby patří k nejkvalitnějším a nejspolehlivějším na světě. V tomto videu se můžete podívat na benzínovou sekačku 4VS Highline od firmy AL-KO. Více informací naleznete. Benzínová strunová sekačka je vhodná pro sekání větších ploch a poradí si díky vysokému výkonu také s odrostlou trávou.


Navíc nemusíte řešit ani přívodní kabel, ani nabíjení. Nicméně počítejte s vyšší hlučností sekačky a také vyšší hmotností či pořizovací cenou. Inovativní strunový systém je energeticky úsporný a zajišťuje přesný zástřih. Akce na strunová sekačka v Lidl Vyhledáváme slevy na strunová sekačka v letácích Lidl. Na dotaz strunová sekačka v letáku Lidl bylo nalezeno akcí.


Strunové sekačky jsou praktickým nástrojem pro úpravu okrajů trávníku, posekáte jimi porost kolem plotů, okrajů zdí, schodů, záhonů i pod lavičkami a. Sekačka Castelgarden - jeden z nejprodávanějších modelů v řadě bezpojezdových benzínových sekaček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky