úterý 23. června 2015

Plasic mysi

Schau Dir Angebote von ‪Plasic‬ auf eBay an. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Pachový ohradník Antifer proti hlodavcům - odpuzuje myši, potkany, krysy a další hlodavce.


Zdarma ks aplikačních válečků. Nie je to plašič myší a potkanov, ale celkom humánny a ekologický chytač týchto hlodavcov, ktorý myšku usmrtí elektrickými impulzmi bez jej poškodenia srsti. Myš ho slyší několikanásobně hlasitěji než člověk.

Plašič komárů, myší, krys, potkanů, kuny či pavouků postavený podle Danyka, poslech proveden za pomocí převodníku (naslouchače netopýrům), jinak byste neslyšeli nic. Zbavte se myší pomocí plašiče hlodavců. Pro koho jsou vhodné plašiče myší a jiných hlodavců?


D prostorový ultrazvukový odpuzovač - Nejlepší řešení na kunu ve střeše. Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte Pridal Makuka dňa 25. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vhodný pro otevřené prostory.


Přístroj je dodáván včetně adaptéru. V kvalitní alkalické baterie je v ceně a dodáváme ji automaticky se zbožím. Nejoblíbenější z našich elektronických odpuzovačů. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Velmi účiný výrobek proti myším a součastně také proti lezoucímu hmyzu.


Objednávku vám doručíme vo vami vybranom termíne aj cez víkend. Tovar rozbalíme, umiestnime na požadované miesto. Obalový materiál odvezieme.

Kvalitní pulzní bateriový odpuzovač-plašič kun a hlodavců. Automatická změna kmitočtu i výkonu. Odpuzovač-plašič: myší, potkanů, krys, kun, lasiček.


Vydává vysoký tón tvořený řadou krátkých impulsů s velkým obsahem harmonických kmitočtů. Výška tónu je volena tak, aby silně dráždila sluchové. Ultrazvukový odpuzovač a plašič kun a myší - OD HMAX. Výkonný ultrazvukový odháněč drobných hlodavců a škůdců. Je dodáván včetně napájecího.


Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. Bez toho by plasic nefungoval, takže super!


Hodnocení produktu: 1. Kuny jsou pryč a mužů v klidu spát! Deramax Profi ultrazvukový plašič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky