pondělí 29. června 2015

Koupaliště ládví

Koupaliště Ládví , Praha. Neben einem Kinderschwimmbecken und einem Petanque-Spielplatz ist am Gelände auch ein Restaurant für Gäste mit einem ganzjährigen Betrieb zu finden. Zrekonstruované koupaliště na sídlišti Ládví.


Předělaný bazén má 30×1metru s dostatečnou hloubkou pro plavání. Vedle je dětské brouzdaliště.

Podívejte se, jaké akce dělají lidé spravující a zveřejňující obsah. V Ládví se budeme koupat v bazénu Přestavba pražského koupaliště. Chaty, chalupy a apartmány u vodní nádrže Lipno naleznete na stránce Lipno ubytování. Když můžeme doporučit ubytování na horách, podívejte se na stránky Krkonoše ubytování nebo na hranici s Německem Šumava ubytování.


Na děti mysleli (brouzdaliště, vodní hřib a skluzavka) i v bistru (hrací koutek). Ti nejšikovnější mohou v soutěžích vyhrát volné vstupy do areálu Aquacentra Šutka nebo Beachklubu Ládví. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Děti si vyhrají ve vedlejším brouzdališti.

Součástí areálu jsou i dvě hřiště na pétanque, stoly na ping-pong, skluzavka, houpačky a restaurace pro osob s celoročním provozem. Půjčují se pánské, dámské a dětské brusle. Za zapůjčení se nevybírá žádná záloha. Helma a rukavice jsou povinné pro děti do let.


Areál je pro Vás otevřen v letní i zimní sezoně. Mimo letního koupaliště je zde nově vybudováno veřejné zimní. Kompletní informace o kluzišti na koupališti Ládví pro vás – poctivě aktualizované otevírací doby pro váš komfortní pobyt na pražské ledové ploše. Dostávejte informace o akcích na váš e-mail. Každý den zasíláme všechny novinky z webu v jedné přehledné zprávě.


Celodenní vstupné bude 1korun, studenti a senioři 1korun. Pro děti do tří let je vstup zdarma. V zimě areál slouží jako ledové kluziště. Kromě třicetimetrového bazénu na kondiční plavání zde nechybí ani dětské brouzdaliště se skluzavkou nebo restaurace.


Fronty a čekání na jídlo. Daly jsme si kuřecí špíz a čekaly cca min, aniž by nás někdo upozornil. Ládví je koupaliště s výbornými službami, přitom se zde nemačkáte 27.

Byl vybudován v sedmdesátých letech 20. Kromě krytého plaveckého 25m bazénu a krytého dětského výukového bazénu pro děti. Vstupenky na jednotlivá představení letního kina můžete zakoupit na pokladně či bistru Biotopu Radotín. Add a one-line explanation of what this file represents.


Kinobus dojel na koupaliště Ládví. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Region: Praha, Oblast: Praha - Karlín, Libeň, Kobylisy, Čimice, Bohnice, Ďáblice, Březiněves, Dolní Chabry. Velký přehled pražských koupališť: Kde se v tropických vedrech zchladit?


Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky