pátek 26. června 2015

Vlašim koupaliště

Před začátkem této sezóny, kdy jsme dostali místní koupaliště do správy, jsme věnovali nemalé množství prostředků na opravy a renovaci zařízení a věříme, že návštěvníci budou spokojeni. Pro děti je určen dětský bazén s. Sportoviště v areálu jsou k dispozici i mimo otevírací dobu po telefonické domluvě. VÝSTRAHA – zvýšené nebezpečí vzniku požárů!


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Vodní nádrž Trnávka (též známá jako vodní nádrž Želiv) je přehrada na řece Trnavě.

Jako přírodní koupaliště je využívána část vodní nádrže. Za příznivého počasí otevíráme již kolem 20. V areálu tenis, volejbal, plážový volejbal, petangue, půjčovna loděk. Koupaliště je otevřeno od 25. Infomační web pro město Vlašim.


Vlašim - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí.

Sportovní zařízení města Vlašimi ( koupaliště , zimní stadion, tenisové kurty, Sporthotel) mit einer interaktive Karte und Routenplaner. Advanced search (Pets, pool, internet,) You do not have time to search? Zavedenou tradici ale letos pokazilo chladné a. Uvidíme, jaké podmínky nám počasí připraví, ale věřme, že červen alespoň několik skutečně letních dnů nabídne.


K dispozici je hřiště na plážový volejbal,soft tenis,stolní tenis a badminton. Webkamera Vlašim online. Snímek zachycuje aktuální počasí v obci Vlašim. Město Vlašim leží v Kraji blanických rytířů.


Nejvýznamnější stavbou města je bezesporu zámek. V zámku se nachází Muzeum Podblanicka. Proto i vedení Divišova přistoupilo od slibů k činům. Nyní již nechalo připravit prvotní návrh, jak by koupaliště a blízké okolí mohlo vypadat. Vydali jsme se zažít další prázdninové dobrodružství na koupaliště.


Park in Vlašim , Středočeský Foursquare verwendet Cookies, um dir ein optimales Erlebnis zu bieten, um Werbung, die du möglicherweise siehst, zu personalisieren und um Werbetreibenden zu helfen, Ergebnisse ihrer Werbekampagnen zu ermitteln. Jarní odborné dny ABAS: sdílíme zkušenosti s rekonstrukcí koupaliště Riviéra Než koupaliště přivítá první návštěvníky – třeba ve Velkém Mederu Vlnový bazén připraven! Rozšířené vyhledávání (domácí zvíře, bazén, internet,) Nemáte čas hledat?


Vlakové a autobusové nádraží v pohodlné pěší dostupnosti (3m).

Bar Na koupáku Vlašim v provozu každý rok od dubna do září. Přijďte k nám posedět a užít si hezkých dnů. Máme pro vás připravenu širokou nabídku.


Festivaly Tradiční, již 10. Vlašim je město v okrese Benešov ve Středočeském kraji. Pro zájemce o ubytování ve Vlašimi je lákavým místem především okolní příroda.


V lokalitě najdete kompletní síť obchodů, ZŠ a MŠ, zdravotnické zařízení, poštu, venkovní koupaliště , zimní stadion a další zařízení pro volnočasové aktivity.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky