úterý 16. června 2015

Trysky gardena

Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Sicher durch den Winter. Objevte široký sortiment produktů, od zahradních hadic, zavlažovacích systémů, až po kapkové zavlažovače.


Tato sada obsahuje mikro mlhové trysky používané spolu s venkovní mlhovací hadicí - sada. Patentovaná technologie rychlospojek „Quick and Easy“ a široký sortiment dílů vám pomohou s rychlou instalací a změnami systému.

Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Pomocí prodlužovací trubky lze nastavovat výšku rozprašovací trysky a snadno tak zavlažovat i vyšší rostliny. GARDENA se zázemím kamenné prodejny. Patentovaná technológia spájania potrubí „Quick and Easy“ a bohatý sortiment vám pomôžu urýchliť inštaláciu a prestavby systému.


Schau Dir Angebote von -gardena auf eBay an. Vďaka otočnému gombíku je možné na. Dosah rozprašovací trysky je přibližně m.

Dosah lze prodloužit pomocí prodlužovací trubky. Rozprašovací tryska dokáže zavlažovat okolí v rozsahu 3stupňů. V balení naleznete celkem náhradní mlhové trysky. Zavlažovaná plocha zahrnuje průměr cca m. Záhradkári sa už ani v našich končinách počas sezóny nezaobídu bez vodnej techniky, pretože inak by bol krásne zelený trávnik či bohatá úroda zeleniny. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


S jednoduchou spojovací technikou Quick a Easy. Při odpojení hadice se odběr v momentě zastaví, takže nebudete zbytečně plýtvat vodou. Pro největší využitelnost je opatřena odnímatelným filtrem proti usazeninám a nečistotám v případě otevřeného víka. Rozvodná trubka je odolná vůči UV záření a nepropouští světlo, což zaručuje její dlouhodobé používání. Trubku lze instalovat nad zemí i pod zemí.


Dosah sa dá predĺžiť pomocou predlžovacej rúrky. Role m Přiváděcí trubka pro kapače a rozprašovací trysky. Nepropouští světlo a stabilizováno proti UV.


Pokládka možná nad i pod zemí.

Používají se s venkovní mlhovací hadicí. Voda je dopravována ve formě jemných kapiček a rozprašována v úhlu od 90° do 360°. Trysky VAN - nastaviteľná výseč. Automatické závlahy K-RAIN.


Nabízíme vám zahradní techniku za výhodné ceny. Více na zavlahari-eshop. Podmínky ochrany osobních údajů Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl.


Gardena Maloplošné trysky. Kompletní projekt závlahového systému vč. Pro cílené zavlažování malých ploch jako trsůnebo keřů. Půda je zavlažována jemně a rovnoměrně, čímž se zabraňuje odpařování, vsakování nebo odtékání příliš velkého množství vody. Tento úsporný systém zavlažování zásobuje kořeny jednotlivých rostlin přesným a správným množstvím vody.


Lišta na nářadí pro úsporné uložení až kusů nářadí čistícího systému nebo combisystemu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky