pátek 26. června 2015

Sněžná fréza

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Sandalen Avena rund um die Uhr online kaufen. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


This feature is not available right now. Eine Schneefräse ist ein Gerät zur effizienten Beseitigung von lockeren oder festen Schneemassen.

Sie ist in vielen Baugrößen verfügbar. Jeho start je možné provádět manuálně, v mrazivém ránu ale jistě oceníte možnost elektrického startu. Pokud se nechcete namáhat s hrablem nebo lopatou, sněhová fréza udělá práci za vás. Před výběrem sněžné frézy je třeba zvážit velikost plochy, a jak.


Tato fréza je určena k odklízení sněhu z pevných ploch, zámkové dlažby, příjezdových komunikací, chodníků pro pěší a přilehlých chodníků kolem objektů. Ocelový frézovací šnek s pryžovým břitem odebírá sníh s mimořádnou účinností ze všech povrchů, aniž by povrch poškodil. Dokonce i spáry v zámkové dlažbě jsou za sněhovou frézou Honda HS 6dokonale vymeteny.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.

Dvoustupňová sněhová fréza X Motor Typ motoru SM. Nastavení komínu: 180° Kola: x 5. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Další způsoby využití: zametací kartáč se sběrnou nádobou, radlice na sníh, valník, několik druhů sekaček a mulčovačů, rotavátor atd.


Sněhová fréza Cub Cadet SWE 528. Prodám zánovní sněhovou frézu Cub Cadet SWE 528. Jedná se o špičkově vybavenou frézu vyšší třídy vhodnou na.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Slouží k odstranění sněhové přikrývky z rovných, zpevněných ploch až do výše cm. Slouží pro odklízení čerstvě napadaného sněhu z parkovišť, komunikací, chodníků nebo cest se zpevněným a rovným povrchem.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sněhová fréza. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení. Zmrzlý prachový sníh dokáže fréza SF-odhodit až do vzdálenosti m. Díky ozubení spirály, která odebírá sníh, si sněhová fréza SF-velice dobře poradí se zmrzlým sněhem.


Za takové situace pomůže sněžná, či chcete-li sněhová fréza, která umí sníh odklidit opravdu velmi kvalitně. Pro občasné odklízení při nárazových a mimořádných událostech z menší plochy postačí malé modely, pro pravidelnou práci na plochách větších, zejména v podhorských oblastech, je pochopitelně vhodnější fréza větší a výkonnější. Tomu odpovídá i konstrukce sněžné frézy, která přímo ovlivňuje vlastní odklízecí výkon, spolehlivost, robustnost a hlavně komfort a lehkost obsluhy.

Schau Dir Angebote von ‪Certia‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Doplňující informace k produktu Sněžná fréza 5HD SWE - třístupňová - zimní olej ZDARMA: Pokud je uvedeno Skladem na. Dražba movitých věci ( sněžná fréza , ruční paletový vozík, stroj na řezání kobercových soklů, řezačka na plovoucí podlahy). Re: sněžná fréza - skupina ? Prolezla jsem SKP od předu dozadu a nakonec jsem zařadila do SKP 29.


Odhazuje sníh do vzdálenosti metrů od. Tento objekt byl právě prodán, nebo se už nenachází na seznamu prodejce! Kontaktí údaje prodejce nejsou přístupné. ZTS Dvůr Králové - prodej a servis stavební, komunální a zemědělské techniky, traktory a malotraktory, smykové nakladače, vibrační zařízení, lanové.


Technická data pro: Výkonná sněhová fréza je vybavena dvoustupňovým systémem (šnek a oběžné kolo) a elektrickým startérem, s variabilní rachlostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky