pátek 19. června 2015

Gardena naviják hadice

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Prohlédněte si široký sortiment vozíků, držáků a boxů na zahradní hadice. GARDENA nabízí jak nástěnné bubny, tak i vozíky na hadici.


Perfektní spojení Inovativní profil Power Grip zajišťuje perfektní a bezpečné spojení mezi hadicí a díly systému Original GARDENA System. Naviják se upevňuje na zeď a je otočný o 1°, což usnadní manipulaci v jakémkoliv úhlu.

Box na hadicu navíja hadicu za vás. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Praktický box se montuje na zeď a je otočný o 180°. Hadice se pohodlně vytahuje s minimálním úsilím a zastavuje se v krátkých intervalech maximálně cm.


Nechybí stopka proti odkapávání, odolnost vůči mrazu a vedení hadice na tuhém kovovém rámu nad bubnem. Das erfolgreiche Internetportal preis. Preisvergleich App zum Download!


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Nástěnný box na hadice GARDENA rollup automatic Li: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Můžete jej použít k bezpečnému uložení hadice na zeď, ale může se použít na mobilní přepravu v zahradě. Naviják na hadici poskytuje podporu všude tam, kde je potřeba. Krátkým tahem za hadici se zámek deaktivuje a díky navíjecí automatice se hadice snadno navine do boxu, aniž byste se ohýbali nebo točili klikou.


Integrovaná ocelová pružina se postará o výkonné navinutí hadice zpět do boxu. Usnadněte si skladování zahradních hadic pomocí navijáků a držáků na zahradní hadice. V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice , na který lze. Máte větší zahradu a nebaví vás neustálé zamotaná zahradní hadice ? U nás si můžete vybrat praktický hadicový naviják nebo vozík na.


Záhradné hadice a vozíky na záhradné hadice nákup a rezervácia v OBI. Po vytažení hadice na požadovanou délku se aktivuje aretace pro pohodlné. Díky nízké hmotnosti se snadno přepravuje a při skladování je v ní hadice chráněná.


Balení obsahuje i dvě koncové hadicové spojky. Například správně vybraný držák hadic , či naviják na hadici, dokáže nejen usnadnit práci, ale i značně prodloužit životnost zavlažovacích a jiných hadic , či vaší trpělivosti. Velmi lehký, snadno se přepravuje a Vaši hadici uloží úhledně a. S nově vyvinutým pružinovým systémem.


Funkce libovolného zastavení (Hadice se v jakékoli vzdálenosti zastaví zcela automaticky).

Hadici lze vytáhnout na požadovanou délku. Tentp nástěnný buben na hadici vám pomůže, kdekoli ji budete potřebovat. Slouží k chráněnému uložení hadice na. Cenově dostupný nástěnný držák hadice od společnosti GARDENA slouží k uložení zahradní hadice na stěnu.


Gardena Classic - sada. Jedná se o nejjednodušší a nejlevnější možnost uložení hadice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky