pondělí 29. června 2015

Cihlová dlažba interiér

Dlažba se ručně vyrábí z nejlepších portlandských cementů, kameniva, říčních písků a minerálních barev. Dokonale imituje starou cihlovou, ošlapanou dlažbu s možností veškeré aplikace - exteriér a interiér. Při pokládce do betonu je pojezdová pro osobní automobily. Certifikace dle norem EU.


Vlastnosti: mrazuvzdorná. V našem sortimentu naleznete ručně vyráběné cihlové dlažby - půdovky, kdy každý kus je unikát. Tento výrobek byl dříve znám jako tzv. V interiéru je cihlová dlažba.


Kvalitní pálené cihlové dlažby cotto se skvělým designem historických dlažeb vhodných do. Je to odjakživa známka kvality a jedinečnosti, stejně jako lícové cihly a obkladové pásky. Cihlová dlažba, nebo také klinker dlažba, je po staletí oblíbeným stavebním materiálem.


Je vhodná na terasy, chodníky, příjezdové cesty, parkoviště, schody, obrubníky a jiné prvky zahradní architektury. Dlažbu Siena je možné použít jak v obytných prostorech, tak v exteriéru. Siena je tak výbornou volbou při požadavku zákazníka o ucelený vzhled dlažby v. Můžeme z ní vydláždit chodníky, odpočívadla, terasy, nebo vystavět venkovní schodiště. Chodníky vytvořené z pálených cihel svým barevným odstínem vnesou do zahrady doslova starosvětský nádech. Ekonomická obkladová série Sandra je k dispozici v oblíbené cihlové barvě.


Jedná se o koupelnový obklad v imitaci mramoru. Díky svým vlastnostem a. Pořiďte si dlažbu, která dodá jakémukoliv prostoru zajímavý vzhled a jedinečnost. Ať už hledáte venkovní dlažbu nebo dlažbu do interiérů, u. Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Interiér s cihlovou stěnou je novým směrem ve výzdobě prostor, který lze použít kdekoliv.


Cihlová zeď dává jisté kouzlo starověku a vytváří atmosféru tajemství a individuality. Dlažba venkovní mrazuvzdorná cihlová Serenissima Quintana Morlupo. Cihlové obklady, dlažba – rady, tipy a návody. Možnost všestranné aplikace – exteriér a interiér.


Nutno zdůraznit, že dlažba v exteriérech je důležitým architektoni. Wildstone dlažba dokonale imituje starou cihlovou, ošlapanou dlažbu. Dodáváme rustikální Portlandskou cihlovou dlažbu půdovku. Portlandské dlažby jsou ručně vyráběny z nejlepších portlandských cementů, kameniva, říčních písků a minerálních pigmentů. Dlažba z cihel je tradičním prvkem, vyskytujícím se okolo venkovských staveb a její obliba zůstává stále velká.


Je vhodná jak do interiéru, tak na venkovní chodníky, podlahy teras nebo vjezdy do garáží. Další možností je cihlová tažená dlažba (cotto), která díky svému vzhledu vyniká ve stylových prostorách. Cotto ale vyžaduje zvýšenou pozornost při údržbě.


Ideální je použití klinker dlažby k propojení jednotlivých zón zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky