pondělí 22. června 2015

Dvoukřídlá brána

This feature is not available right now. Kovová dvoukřídlá brána je častěji používaný typ s křídly rozděleny poměrově, ale i nepoměrově. Křídlová brána má zpravidla středový doraz sloužící k opěru brány. Při použití automatizačních pohonů by se nemělo zapomínat na přídavné bezpečnostní čidla.


DVOUKŘÍDLÁ BRÁNA šířka x výška m. Dvoukřídlá brána ke svařovaným panelům poplastovaná.

Prodam pouze jako komplet. Menší křídlo se pak může používat jako častěji průchozí díl vstupní branka. Ušetřit můžete až 9Kč. Při objednání montáže, kterou zajišťujeme v rámci středních Čech, získáte dopravu ZDARMA.


Křídla těchto bran můžou být buď souměrná nebo dělená dle požadavků zákazníka. Součástí oplocení je také vjezdová dvoukřídlá brána. Samonosná brána je výhodná pro svůj bezúdržbový provoz, kdy je celý nosný prvek uzavřený (C profil) a vedený dvojicí ložiskových segmentů ukotvených k zemi a pohybuje se cca 80mm nad úrovní terénu.


Tím není nutné tolik řešit provoz v zimních podmínkách, při sklonu povrchu a terénních nerovnostech.

Bránu dvoukřídlou vyrábíme v několika rozměrech, ale vyrábíme i na zakázku dle přání. Tato brána patří mezi oblíbené brány , je vhodná především ke svařovanému pletivu. Detailní popis produktu Kovaný plot Pileg – dvoukřídlá brána , šířka 3cm. Systém kovaného oplocení Pileg je určen ke klasickým domům či vilám. Vjezdové dvoukřídlé brány na váš pozemek a zahradu.


Vjedová brána dvoukřídlá Kovová či kovaná brána a branka jsou vstupem do chráněného území majitele. A proto po staletí tyto vstupy se vyvíjely nejen vzhledem k bezpečnosti, ale také ve zdobení a kráse. Vyberte si, zda chcete hladkou nebo reliéfní strukturu povrchu a pak už jen slaďte barvu vrat s fasádou. KOMPLET dvoukřídlá brána vč. Jeklový pozinkovaný profil vč.


SLOUPKŮ, pro vlastní dodatečnou výplň. Sestava automatických pohonů WING 2vč. Standardní otevírání dovnitř (možnost úpravy pro otevírání ven).


Doplňte oplocení či zahradu křídlovou bránou s pevnou konstrukcí. Brána rozměr včetně sloupků L=3. Brány a branky) Hodnocení produktu:.


Kovové křídlové brány pro průmysl Typy výplní křídlových průmyslových bran. Posuvná kolejnicová brána - realizace Hluk.

Lamelová posuvná samonosná brána. Spodní doraz, bez zámku. Vybírejte vrata a brány od předního evropského výrobce.


Dlouholeté zkušenosti a výroba na míru jsou zárukou vrat a bran podle vašich představ. Jak upravit vaše dveře na zámek na otisk prstu, čip nebo kartu. Může se otevírat mechanicky, tedy ručně, anebo automaticky. Ovládání dveří čipem, kartou.


Moderní vzhled ocelového kovového plotu Hanover s mřížkovaným vzorem vhodný k moderní architektuře. Příslušenství zahrnuje doraz brány, zámek. Ruční brána se sloupky a kompletem závěsů a zámku, zámek LOCINOX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky