pondělí 29. června 2015

Strunová sekačka elektrická

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Snadným a praktickým přínosem je poloautomatický posun struny. Dobrá strunová sekačka je ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou rotační sekačku příliš těsná.


Stejně tak snadno doladíte trávník v okolí stromů, okrasných keřů nebo členitých skalek. Perfektní doplněk k sekačce je tedy ruční elektrická strunová sekačka od AL-KO. Tato naše zahradní technika je vybavena žací hlavicí, která má stupňové otáčení , může být natáčena jak horizontálně, tak i svisle.


Tím pádem můžete posekat i místa, kam se jiné přístroje nedostanou – pod lavičkami, kolem stěn, mezi kameny. Abyste uchránili květiny, stěny. Zatímco v případě křovinořezů jsou elektrické verze méně vyhledávané, u strunových typů je tomu přesně naopak. Patří mezi nejžádanější druhy.


Taková sekačka je totiž bezúdržbová, lehká a naprosto jednoduše se ovládá. Stačí ji připojit do zásuvky a můžete vesele sekat zahradu. Silný elektromotor o výkonu 5W pro bezemisní sečení Přesné vyžínání díky výklopné strunové hlavě Optimální vyvážení. Díky teleskopicky nastavitelné rukojeti padne do ruky úplně každému. Benzínová, elektrická, nebo aku strunová sekačka – který vyžínač je lepší?


Strunová sekačka neboli vyžínač je kompaktní a obratný zahradní nástroj. Zásadní je proto dbát na výběr správného pohonu. S takovou sekačkou zvládne údržbu travnaté plochy i žena. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Váš účet a výrobky uložené v košíku tak. Bezhlučně a bez emisí odvede elektrická sekačka AL-KO svojí práci v domácí zahradě. Další výhodou je výklopná strunová hlava pro precizní vyžínání. Strunové sekačky jsou praktickým nástrojem pro úpravu okrajů trávníku, posekáte jimi porost kolem plotů, okrajů zdí, schodů, záhonů i pod lavičkami a. Zatímco rotační sekačka je ideální na plošné sečení, strunová elektrická sekačka na trávu si poradí s. Váš pozemek tak bude stále jako ze žurnálu. Elektrická rotační sekačka , nebo strunovka?


Sběrný koš na trávu má objem l. Doporučená plocha sečení 7m2. Snadno ovladatelná, výkonná strunová sekačka. Systém Semi-Auto Feed“: při spuštění stroje automaticky uvolní sekací. Jedním kliknutím přejděte z vyžínání na začišťování okrajů.


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Strunová elektrická sekačka, jak již název vypovídá, je napájena pomocí elektrické energie, prostřednictvím napájecích kabelů.


Velká část těchto sekaček je doplněna o teleskopickou násadu, díky které dosáhnete do vzdálenějších koutů vaší zahrady. Kompaktní a praktická strunová sekačka pro použití kolem domu a na zahradě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky