úterý 23. června 2015

Plavecký bazén praha

Provozní doba: PO – PÁ bazén – hod. Krytý plavecký bazén pro veřejnost výborně dostupný z centra Prahy. Bazén Strahov je místem pro aktivní odpočinek. Nejen pro jednotlivce, ale i celé skupiny. Bazén jsme doplnili o chrlič a širokou dětskou skluzavku.


V těsné blízkosti je též vybudovaný menší tobogán, který je primárně určen pro děti od let.

V přilehlé travnaté ploše je umístěno i malé dětské hřiště. Chcete si u nás zaplavat? Volné dráhy zjistíte v ROZPISECH PLAVÁNÍ.


A jestli máte chvilku, tak si projděte UŽITEČNÉ INFORMACE. Nový moderní víceúčelový sportovní areál Jedenáctka v Praze Chodov nabízí ve třech propojených halách metrů dlouhý plavecký bazén, vodní svět s tobogánem, samostatné bazénky, wellness sauny, multifunkční sportovní halu a také občerstvení. Plavecký bazén je otevřen veřejnosti do 31. Každá část areálu je vybavená kioskem s občerstvením.


Posilnit se můžete v hospůdce s Grill parkem , kde se můžete osvěžit nápoji a nově si ugrilovat vše podle libosti. V jednotlivých odkazech jsme pro vás připravili užitečné informace a pokud máte pro nás nějaký podnět nebo zprávu, můžete použít odpovědní formulář v odkazu Kontakt.

Bazén 25m si můžete prohlédnout z bistra během otevírací doby každý den. Relaxační centrum a bazén Homolka – relaxační masáže, výuka plavání, cvičení a fitness, wellness rauty, letní terasa. Aquacentrum Letňany Lagoon je bezbariérový komplex zahrnující plavecký bazén , relaxační centrum, fitness a další služby. Evropského šampionátu juniorů v plavání uzavřen.


Vážení návštěvníci, od 1. Stejně tak o víkendech v červnu budete mít otevřen i mokrý bar. Vznik Sportovního klubu Motorlet Praha se vztahuje k datu 14. SK Motorlet Praha - plavecký bazén, posilovna a wellnes centrum V areálu Motorlet je kromě plaveckého bazénu a sportovní haly sídlo společnosti Fitness Station, která provozuje posilovnu, aerobic a cycling, a Wellness Centrum Radlice, které provozuje vacustudio, kryosaunu, solární studio a cvičení pilates. Přehled krytých bazénů, venkovních bazénů, aquaparků a koupališť v Praze. Víceúčelový bazén není jen ideálním místem odpočinku, ale užijete si zde také spoustu zábavy.


Během pobytu v bazénu si můžete dát něco dobrého k jídlu a pití v mokrém baru Bistra. Udržet pozornost zákazníků a docílit pravidelnou návštěvnost vyžaduje po provozovateli investovat do nových aktivit a vytvářet tzv. Bazén Hostivař Praha - Neoficiální stránky plaveckého bazénu Hostivař. Toto je přehledný, pravidelně aktualizovaný seznam veřejných krytých i venkovních bazénů a veřejných koupališť v hlavním městě Praze. Ihr wertvolles Reisewissen ist jetzt gefragt.


Helfen Sie mit, objektive Informationen wie in Reiseführern anderen Gästen zur Verfügung zu stellen. Využít se dají nejen tři plavecké dráhy o hloubce - metrů, ale i relaxační část bazénu s masážními tryskami, sedátky a chrliči. Jedná se o nejznámější plavecký areál na území Prahy, který je v provozu po celý rok.


Možnost koupání ve svém bydlišti.

Vnitřní bazén celoročně mimo prázdniny, venkovní bazén 1. Sportovní a rekreační areál Pražačka je kompletní sportovní a relaxační centrum velmi dobře dostupné z téměř všech koutů Prahy. Mobil má u sebe paní lázeňská ve službě. K dispozici máme plaveckých drah, páru pro ženy a muže. Náš bazén se může pochlubit tzv.


Nerezový bazén v našem aquaparku bude v sobotu 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky