středa 17. června 2015

Zakrytí bazénu

Představte si na Vašem kruhovém nadzemním bazénu lehkou fólii, nafouknutou vzduchem jako bublinu, po které déšť steče a která udrží i vrstvu sněhu. Máme pro vás komplexní systém moderního a praktického zastřešení a zakrytí bazénů. Prodlužte si dobu koupání ve vašem bazénu díky bazénovému.


Lamely na bazény jsou nejdokonalejším způsobem zakrytí bazénu. Tento systém jako jediný umožňuje automatické zákrývání bez použití vodících lišt, tyčí a lan.

Terasové bezpečnostní zakrytí bazénu Pokud se nechcete celý rok dívat na nějaký skleník nad Vaším bazénem nebo pracně instalovat bazénovou plachtu, je pro Vás terasové zakrytí správná volba. Lamelové zakrytí bazénů je hitem posledních let. Je moderním, pohodlným a hlavně účinným řešením pro obdélníkové i atypicky tvarované bazény. Roletové zakrytí je estetickou alternativou k zastřešení bazénů.


Bazénové roletové zakrytí je vhodné pro bazény všech typů. Použití podvodních motorů pro lamelové zakrytí umožňuje podhladinovou instalaci do již hotových bazénů. Zastřešení bazénu Vám prodlouží koupací sezónu minimálně o tři měsíce, a je tedy velmi výhodnou investicí.

Zastřešením chráníte svůj bazén před znečištěním, čímž ušetříte nejen čas, ale i náklady na údržbu. Poradíme vám, jaké postupy a přípravky aplikovat, aby voda ve vašem bazénu byla vždy křišťálově čistá, a vy jste se mohli bezstarostně koupat. Bazénová filtrace Potřebujete vybrat bazénovou filtraci, ale nejste si jistí, jak zakoupit tu správnou? U obdélníkových bazénů se zakulacenými rohy nebo pro oválné bazény je nutné instalovat navíjecí zařízení s pojezdem.


Nabízíme jak odklápěcí, tak pevné zastřešení bazénů a rádi se přizpůsobíme vašim požadavkům. Kromě jiného u nás můžete nakoupit také nejlevnější a nejžádanější bazénové sety, ve kterých naleznete vše, co pro umístění a provoz bazénu potřebujete. Pak si určitě vyberete z naší nabídky krycích či solárních plachet pro nadzemní bazény. Bezpečné zakrytí bazénů.


Při chytrém zastřešení bazénu Vám náš posuvný kryt bazénu dovolí využít maximálně prostor nad ním, v podobě pochozí terasy, po které můžou běhat děti, nebo si na ní můžete v klidu posedět s přáteli. Po rozvinutí pluje na hladině a ani srolované nezabere prakticky žádné místo. Hodí se tak jak pro venkovní bazény, tak do interiérů. Celoroční bezpečnostní plachty Celoroční bezpečnostní bazénová plachta je ideálním řešením celoročního zakrýtí bazénu. Díky zastřešení bazénu ušetříte čas a náklady na jeho čištění a ohřev.


Zároveň si budete moci užívat příjemného a bezpečného koupání. Solární plachta chrání před odpařováním bazénové chemie z vody, částečně brání vniknutí nečistot do bazénu a zároveň solární plachta funguje jako solární kolektor pro ohřev vody. Zimní zakrytí WALU WINTER.

Ideální zakrytí bazénu mimo koupací sezónu. Díky vypouklému tvaru se do bazénu nedostane dešťová voda, sníh, nečistoty ani jiné znečištění. Dvojitá neprůhledná fólie je odolná UV záření. Principem jsou vodotěsné samonosné lamely, které bez vodících lan, lišt apod. Navíjecí zařízení NA ZEĎ 6-3m.


Unikátním spojením je vytvořena plovoucí roleta dokonale zakrývající vodní plochu bazénu. Odsunutí terasy je velmi snadné, pro děti však zabezpečené a více méně nemožné. Zakrytí a odkrytí bazénu je otázkou několika vteřin. Nejen že zabrání vniku nečistot do prostoru bazénu , ale zároveň zabrání případným pádům dětí či Vašich domácích mazlíčku do bazénu.


Plachta na bazén na přání klienta Naše nabídka plachet na bazén je opravdu široká a klient má možnost, vybrat si plachtu nejen v požadované velikosti, ale také v požadované barvě a tvaru. Výroba zastřešení bazénů na míru, přesně podle vašeho zadání. Chcete nekompromisní kvalitu?


Pořídit si zastřešení bazénu značky ALBIXON znamená chytrou sázku na skvěle fungující prověřený design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky