středa 24. června 2015

Okrasne kere

Keře jsou základ pro další tvorbu vašeho zeleného ráje. Zdobí ji svými květy a barevnými listy. Ten kdo nemá čas se zahradě moc věnovat, ji může osadit různě vzrostlými keři, které se udržují jen občasným stříháním. Zvláštní opatření proto slouží jen ke zlepšení půdy nebo mikroklimatu zahrady.


Nechcete, aby vám bylo vidět do zahrady? Povyšte okrasné keře na živý.

Kvetoucí a stálezelené keře pro Vaši moderní zahradu. Vyberte si z extra bohatého sortimentu různých druhů okrasných keřů. Rychlé dodání, kvalitní. V přírodě velmi ohrožený a chráněný druh léčivé rostliny.


Medvědice roste jako stálezelený poléhavý keřík, kvetoucí brzo na jaře. TAVOLNÍKY jsou univerzální keře převážně střední velikosti. Jsou odolné, nenáročné na pěstování a na půdu.


Každým rokem bohatě kvetoucí.

V této kategorii se věnujeme převážně keřům a stromům kvetoucím, ale i těm, kteří svou nádheru dávají najevo prostřednictvím barevnosti listů. Na rozdíl od vyšších stromů keře nemají hlavní kmen. Mohou sloužit estetickému účelu nebo jako živý plot bránící průhledu do vaší zahrady. Opadavé keře Stálezelené keře Široký sortiment kvetoucích opadavých i stálezelených listnatých keřů výborných jako solitéry, či do skupinových výsadeb nebo k vytvoření živých stěn.


Vylaďme si harmonii postupně rozkvétající zahrady. Vyzkoušejme paletu různých barev květů, listů i jehličí. Vysazují se jak ovocné, tak i okrasné stromy, keře ale i trvalky s dřevnatými stonky.


Najdete u nás široký výběr skalniček, jako jsou netřesky, hvozdíky, floxy, zvonky, kosmatce a mnoho dalších. Všechno dostupné zboží zakoupíte v naší prodejně v Uh. Zahradnictví Arónie vybírá pro Vás ty nejkrásnější růže, trvalky, okrasné keře , okrasné stromy a kvalitní ovocné keře.


Metlaté keře čilimníků (Cytisus) v mnoha barevných kultivarech ochotně snáší slunné a suché polohy. Jakou péči potřebují, se dozvíte v článku Čilimník, keř s motýlími květy: zásady správného pěstování. Keř je dřevnatá rostlina, která se hned u země nebo poměrně nízko nad zemí dělí do mnoha větví.


Vyšší opadavý keř okrasný listem, v zimním období vyniknou mladé letorosty, které jsou zbarvené do. Pro zajištění žádoucích biologických pochodů při výsadbě dřevin a po ní, tedy k podpoře ujmutí a růstu, je nutno respektovat a znát některé. Okrasné listnaté keře , Zahrada Výstaviště.


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.

Keře lze dále dělit na listnaté a jehličnaté, kvetoucí a nekvetoucí, opadavé a neopadavé. Můžete vybírat z opravdu široké nabídky a určitě najdete takové, které se hodí právě pro tu vaši zahradu. Weigelia florida Variegata Keř dorůstá výšky - m. Kvete v měsíci červnu záplavou květů různých odstínů růžové a červené. Keře však musíme vybírat uvážlivě a při jejich výsadbě pak postupovat citlivě.


Nejčastějším omylem bývá nesprávný řez a příliš hustá výsadba. Seznam okrasných keřů je velmi dlouhý a rozmanitý. V níže uvedených odstavcích budou přiblíženy některé druhy keřů. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky