čtvrtek 18. června 2015

Nůžky na drápky

Vyberte si u nás kvalitní kleště a. Jsem hrubě nespokojena s tímto výrobkem. Malé nůžky na drápky zvládne každý mladý chovatel. Stříhání s nimi velmi snadné.


Pravidelné zastříhávání drápků časem pozitivně ovlivní stárnutí živé tkáně, čímž se předchází možnému krvácení, způsobenému právě narušením této tkáně.

Záruka na zboží roky 3. Zboží objednáváme přímo od výrobců a to nejčastěji z Hongkongu, Číny, tímto se dostáváme na nesrovnatelně nižší ceny, než ostatní obchody, jelikož odpadají další náklady na skladování, další dopravou, dalšími zisky obchodníků a distributorů. Drápky není nutné stříhat. Staráte se pečlivě o drápky svého psa? V této sekci naleznete nůžky na zastřihávání drápků, kleštičky a trimovací nože pro psy.


Srst hlodavců i fretek vyžaduje řádnou péči – vše, co budete potřebovat, najdete na akvamex. A za skvělé ceny – vyberte si!

Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Používáme cookies, protože se pro vás snažíme udělat nakupování co nejpohodlnější. This video is unavailable.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Ztěžují chůzi a podporují špatné držení těla.


Kvalitní nůžky na drápky pro psy Oster zaručují přesné stříhání drápků. Snadno se používají a zaručují ostré a přesné stříhání drápků. Nůžky na nehty nebo drápy. Příliš dlouhé drápky zvířátku způsobují bolest a mohou.


Super klestičky :Dnes jsme drápky stříhali poprvé a super! Snadná manipulace, rychle se s nimi. Jak pečovat o psí drápky: Psím drápkům je potřeba věnovat velkou pozornost.


Zejména u psů, kteří tráví méně času venku a nemohou si tak přirozeným pohybem v terénu drápky obrousit. Bezbolestné a jednoduché nástroj na stříhání psích drápků se kterým dokáže pracovat každý.

Ideální délka psích drápku je s kleštěmi na psí. Z kvalitního kovu Délka 8cm Plastová rukojeť s protiskluzovou gumou Vhodné i pro malá zvířata a ptáky. Tyto nůžky stříhají hustou srst takřka bez námahy. Ergonomické pro maximální komfort. Zaručují přesné a snadné stříhání.


Pawz jsou ochranné botičky vyrobené z přírodního kaučuku – 1 biologicky odbouratelné. Jsou vodotěsné, opakovaně použitelné, bezpečné a odolné. Odpovědný majitel mazlíčka hlídá, zda nejsou drápky příliš dlouhé, protože by pak mohly způsobit bolest při chůzi. To může vést ke špatnému. Péče o drápky a srst vašeho domácího mazlíčka by neměla být opomíjena.


Hledáte šikovné a kvalitní pomůcky, které vám. Jednoduché nůžky na stříhání drápků pro králíky či jiné hlodavce. Kleště a nůžky na drápky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky