pondělí 29. června 2015

Drcení větví

This feature is not available right now. Drtiče větví se používají na drcení dřevin. Odpad lze lehce kompostovat či využít na mulčování. Maximální průměr větví – U každého zahradního drtiče by mělo být uvedeno, jaký maximální průměr větví zvládne zpracovat.


Před koupí se proto ujistěte, že je tato hodnota uvedena na výrobku.

Díky výkonnému motoru a bezpečnostní pojistce proti přetížení s nimi dosáhnete vždycky perfektního výsledku. Tyto profesionální drtiče větví se pohybují ve vyšší cenové relaci a mají více funkcí. Kromě drcení větví až do průměru milimetrů zvládne zpracovat jakoukoliv silnější zeleň, od stonků od rajčat až po vzrostlé kopřivy. Ze všeho udělá velmi jemnou drť, která je přímo vhodná k rychlému kompostování.


Při drcení se větve vkládají zezadu traktoru a štěpka je foukána do boku. Do pytle pomocí pytlovacího komínu (příslušenství). Násypka pro vkládání větví je vybavena bezpečností brzdou.

Při jejim stlačení se zasekne brzda do vtahovaného materiálu a zastaví se tak posuv. Průměr větví – určuje, jak silné větve dokáže přístroj rozdrtit, aniž by došlo k jeho zastavení či poškození. Průchodnost – množství materiálu, které zvládne stroj zpracovat.


Jednou z našich specializací je frézování pařezů a drcení větví. K těmto pracem máme odborné vybavení – pařezové frézy a výkonné štěpkovače. Tak jako krevní oběhový systém, tak i lymfatický se větví od největších cév až po nejmenší vlásečnice. Specifikem lymfatických cest je jejich „jednosměrný provoz“. Ve formě jemných kapilár nasávají z mezibuněčného prostoru odpad a jedovaté zplodiny a postupně se spojují ve větší a větší cévy.


Ty na své cestě procházejí lokálními lymfatickými. A klidně by to mohlo být jako příplatková výbava. Elektrický drtič větví do průměru mm. Automatické vtahování větví. Drcení pomocí ozubené hlavice.


Občas se mohou při práci vyskytnout menší problémy při drcení suchých větví , které je nutno vkládat do drtiče pomaleji. Nepotěší ani malá nádoba na odpa kterou je nutné často vyprazdňovat a tím se může snížit rychlost práce. Speciální typ drtiče větví vyrábí firma Bosch, která drtící systém nazývá frézový.

Výrobce zároveň udává, že tento systém je 7x výkonnější než systém nožový. Zahradní drtiče válcové jsou vhodné na drcení větví s větším průměrem. Pro údržbu své zahrady si můžete vybrat několik typů drtičů , a to elektrických či benzínových.


Hodinový výkon drtiče je m3. Stroj má samočinné podávání. Dřevní hmota drtí spolehlivě do průměru 1mm. Kapacita drcení větví je o síle až mm.


Skladný Praktický: díky odnímatelnému trychtýři až o menší než předchůdce – výška pouze cm. Drtič větví je strojní zařízení sloužící k drcení větví , dřeva a dřevního odpadu na štěpky vhodné ke spalování nebo kompostování. Drtič větví bere větve s listím, jehličím, rozvětvené, suché, mokré, vezme i desky a trámy.


Ořezat vše, co přerostlo během roku, připravit stromy a keře na zimu, to aby měl člověk. Dále lze drtič použít k čištění ladem ležících ploch a pastvin. Hustler TV, Dorcel TV und Vivid Europe TV Endlich ist Sie wieder da! Die Erotik Karte für ASTRA!


TV Sender über Astra auf einer Karte Laufzeit Jahr!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky