úterý 23. června 2015

Detska houpačka

Masivní závěsná houpačka ve tvaru kruhu je díky nosnosti 1kg vhodná nejen pro děti, ale i pro dospělé. Houpačka v podobě závěsného obdélníku v modré barvě má dno vypletené červenými pásy. Na houpačce se mohou houpat i dvě děti.


Je určena pro venkovní použití. Tradiční dětská houpačka se hodí domů i na zahradu. Houpačka je zavěšená na laně s oky, délku lana lze upravit pod sedačkou.


Houpačka není náročná na montáž a dodáváme jí včetně veškerého spojovacího materiálu. Rozměry: 4x 3x cm. Dětská závěsná houpačka pro děti, která má vysokou opěrku na záda a vyndávací přepážku mezi nožičkama, která brání vypadnutí dítěte ze sedáku. BAREVNÉ PROVEDENÍ: zelená, oranžová, fialová, tyrkysová. Závěsná nylonová lana i kovová oka jsou součástí houpačky.


Vyrobeno z kvalitního a bezpečného plastu. Houpačka Woody s ohrádkou a páskem je perfektním dárkem pro děti od roku. Vhodná pro nejmenší děti díky bezpečnostní ohrádce a popruhům zabraňujícím vyklouznutí a pádu.


Pro nejmenší děti do věku měsíců se hodí závěsná houpačka nebo skládací houpačka s konstrukcí. Jejich nosnost se pohybuje zpravidla kolem kg. Houpačka z plastu Monkey´s Home Baby 3vse totiž dá totiž rozložit a snadno vám vznikne houpačka bez předního zabezpečovacího dílu, anebo i bez opěradla. Houpačka pak vytvoří jednoduché sedadlo, kam se snadno posadí i větší kluk nebo holka. Je vyrobena z ocelové konstrukce a umělého ratanu.


Houpačka pro dvě děti Hanka je pevná a kvalitní houpačka ze smrkového dřeva, v ceně dodávky jsou i certifikované sedáky. Ratanový nábytek je velmi snadné. Pro děti houpačka , pro velké lavička.


Houpačky na zahradu a dětské houpačky vybírejte na FAVI. U nás máte na výběr dětské houpačky různých druhů. Pro nejmenší je tu dětská houpačka BABY LUXE, pro větší děti klasická dřevěná dětská houpačka nebo oblíbený otočný disk a pro ty ještě větší je tu např. RH150K - celokovová, s podestou, výška pádu m, jako dopadová plocha postačí trávník.


Dětská houpačka se dá použít buď samostatně, nebo jako součást dětského hřiště. Na výběr jsou tři barevné varianty konstrukce - modrá, červená a hnědá a čtyři barevné varianty skluzavek - červená, žlutá, zelená a modrá. Děti - detska houpacka bazar.


Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. WOODY Houpací obdélník houpačka na zahradu.


Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia. Woody Hojdací obdĺžnik Konštrukcia hojdačky umožňuje komfortný odpočinok i bezpečné hojdanie. Deti ju môžu používať v sed. Dětské hřiště doplní houpačka Imprest Mathias, vhodná i do menších zahrad.


Sestava pro děti má dvě houpačky a byla zhotovena z tlakově impregnovaných dřevěných kulatin, které sice mohou během času popraskat, ale nijak neohrožují ani stabilitu a bezpečnost dítěte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky