středa 24. června 2015

Vybavení sauny

Eshop pro stavbu a vybavení sauny , saunové dveře, saunová kamna a sauna doplňky. Vybavení do sauny podhlavníky, lavice, kryt topidla, podlahový rošt, kryt světla mřížky a mnoho dalšího to vše pro vybavení Vaší sauny. Milovníci sauny zde najdou místo na podlouhlé lavici.


Prostor je zahříván suchým teplem na 65°C. Teplo krásně proudí a ohřívá celé naše tělo.

Umíme vyrobit jak domácí, tak veřejné sauny. Sauny vyrábíme ze severského smrku, z bezsukaté severské borovice, osiky, olše a dřeva termowood. Vyrábíme sauny nižší cenové kategorie, standardních řa ale i velmi luxusní sauny. Saunová kamna, saunové doplňky, stavba sauny a vše co potřebujete pro Vaší saunu. Vybavení infrasaun KARBONOVÉ PANELY - Kvalitní karbonové infračervené zářiče se starají o rovnoměrné rozložení tepla a jsou energeticky úsporné.


PODLAHOVÉ UHLÍKOVÉ ZÁŘIČE - Přinášejí teplo k lýtkům a částí nohou pod koleny pro ještě lepší rozložení tepla v sauně. Na našem e-shopu najdete sauny, infrasauny, kamna do sauny a saunové doplňky roztříděné do jednotlivých kategorií. Navrhneme Vám řešení sauny podle Vašich přání a potřeb.

Záleží na individulením zvolení vybavení sauny , zvoleném materiálu a na mnoha okolnostech, které rozhodují o ceně sauny. Těšíme se na Váš kontakt a rádi Vám pomůžeme při výběru té Vaší sauny pro Vás. Stavba sauny je komplexní záležitost, kde důležitou roli hraje také výrobě a výběr dveří do sauny. Potřebné materiály, které jsou ve výrobě oddělené speciálně pro výrobu saunových dveří, znovu odvážíme do sušárny za účelem opětovného přesušení. Dřevo pro výrobu dveří do sauny nesmí vyschnout příliš rychle.


Interiéry wellness- wellness interiéry, exteriéry, wellness v zahradě, domácí wellness, wellness vybavení , zajímavosti a novinky, design tipy a. Sudové sauny řady TYNNYRI se v každém detailu přizpůsobují zákazníkovi již ve výrobě, chceteli jiné dispoziční řešení. Technologie infračervené kabiny je doplňkové vybavení , které je možné umístit téměř do jakékoli sauny od společnosti Klafs. V této sekci naleznete kontaktní odkazy na sauny v jednotlivých městech.


Sport Centrum Nové Butovice. Sauna, saunování, vybavení sauny. Brzy pro vás otevřeme nový Saunový svět v OC Letmo v Brně! Kdy si u nás můžete odpočinout poprvé?


Nechte nám na sebe kontakt a my vás budeme informovat. Kompletní vybavení finské sauny Veškeré finské sauny dodáváme jako saunové kabiny i vestavěné sauny. Pamatujte si, že jedině výroba sauny na míru dokáže využít daný prostor na 1.

Vnitřek sauny je velmi dobře izolovaný od okolí a vykládaný dřevem, které působí dobře na psychiku člověka. Sauny , infrasauny, finské sauny a mnoho dalšího. Individuální výroba na míru zákazníkům. D o sauny je možný vstup pouze s prostěradlem.


Prostěradlo si můžete přinést vlastní nebo si ho zapůjčit za poplatek Kč na recepci relaxačního centra. Sudové sauny Sudové sauny, ve světě známe jako Barrelové sauny mají již více jak 30ti letou tradici a na celém světě se stali součástí mnoho zahrad jak v privátní tak v hotelové sféře pro svůj jedinečný styl a nesporné výhody, jako jsou minimální požadavky na umístění a rychlá instalace. Hřejivá náruč teplé sauny. Při výběru sauny řešíme několik zásadních otázek, umístění sauny , způsob vytápění a hlavně výběr dřeva pro saunu.


Sauny mohou být vyrobeny jako samostatné objekty nebo vestavěné do obezděného prostoru. Pro výrobu kabiny používáme pouze materiály vysoké kvality, jako je severský smrk, topol, cedr a hemlock. Vnitřní vybavení sauny doporučujeme provést z africké vrby abachi, jelikož vstřebává jen málo tepla a je tedy pro styk s pokožkou příjemně teplá.


Neničte ani jinak nepoškozujte vybavení sauny ! V případě úmyslného poškození vybavení sauny uhradí dotyčný škodu ve výši pořizovací ceny. Saunové dveře Speciální celoskleněné a dřevěné saunové dveře různých odstínů pro finskou i parní saunu. Palubky, latě, saunová lehátka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky