čtvrtek 11. února 2016

Dřevěný slunečník

V naší široké nabídce najdete jakýkoliv slunečník - od malých plážových, přes slunečníky na zahradu, terasu, k bazénu až po obří profi slunečníky do restaurace či hotelu. Vysoce kvalitní deštník v luxusním designu s dřevěným rámem. Poskytuje optimální ochranu před slunečním.


Objednejte si nový slunečník on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme slunečník k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Jedná se o stabilní slunečník z masivního dřeva a vysoce odolného materiálu vůči ostrým slunečním paprskům, který Vám bude sloužit a zkrášlovat zahradu po dlouhá léta.

Doplňte sestavu zahradního nábytku také o slunečník. Při zábavě nebo odpočinku uprostřed zahradního království s ním budete dokonale chráněni před neúprosnými slunečními paprsky i nečekanou letní přeháňkou. Ve stínu těchto praktických pomocníků se budete cítit opravdu skvěle. Příjemné posezení na terase během letního období může doplnit zahradní slunečník. Nejen že Vám poskytne ochranu před slunečním žárem, ale také vhodně doplní celý koncept terasy o další prvek.


Slunečníky dodají volným chvilkám na zahradě příjemnou intimitu a vytvoří pocit soukromí. Materiál, z kterého je vytvořena konstrukce , je velmi důležitým faktorem, který ovlivní životnost celého slunečníku. Nejčastěji se jedná o dřevo nebo kov.

Slunečník ALU je správná volba, pokud hledáte rovnováhu mezi kvalitou a výhodnou cenou. Béžový dřevěný zahradní slunečník - FLAMENCO v obchodě Beliani. Přes 100druhů zboží Doprava zdarma 3denní možnost vrácení Až let. Jsou vyráběny v Německu tradičními postupy. Ke slunečníkům značky Weishäupl dodáváme kompletní náhradní díly a poskytujeme záruční a pozáruční servis.


Materiál: indonéské dřevo a vysoce kvalitní vodotěsná tkaninaVARIO je jednoduchý, elegantní a vysoce kvalitní slunečník. Kromě ochrany před sluncem, také přinese na vaši terasu nebo zahradu dotek moderního designu. Je poskytován bez základny. Vycházíme vstříc Vašim očekáváním a nabízíme mnoho druhů stolů na výběr. Každý je zhotoven s mimořádnou pečlivostí a je výsledkem těžké práce našich řemeslníků.


Kč Šedý zahradní slunečník s polyesteru, účinná ochrana proti slunci na pozemku, terase a zahrad ě. Obdélníkový rozkládací stůl je vybaven praktickým otvorem pro slunečník. Díky možnosti rozložení. Před rozevřením slunečníku je potřebné řádně zajistit konstrukci ve stojanu utažením šroubu s plastovou hlavou a ramena rozvolnit od dřevěné tyče. Při posezení a relaxu umožňuje stříška na vrchu příjemné větrání a ventilaci. Tento stabilní slunečník z bambusu a topolového dřeva je spolehlivou ochranu vůči ostrým slunečním paprskům a bude Vám sloužit a zkrášlovat zahradu po dlouhá léta.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Dřevěný slunečník najdete a porovnáte na Srovnanicen.

Nově přehlednější a rychlejší. Nejdříve jsem nemohl věřit, že tak levná stavební míchačka se dá u vás koupit. Počítal jsem s tím, že dlouho nevydrží, ale dávám jí co proto již. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Nový nůžkový pavilon altán party stan 3xInzerát byl o. Zahradní sezení Topován.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky