úterý 9. února 2016

Rotavator hecht

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Rotavators‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. HECHT 7- motorový kultivátor Motorový kultivátor se záběrem 25cm. Možné použiť aj k aplikácii tekutých aj tuhých látok, alebo ako fukár. Kultivátor zapracovával nově navezenou hlínu i udusanou zeminu.


Popis: Prodám funkční rotavátor na kolech - bez nožů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. HECHT 7je skvelý pomocník pre kyprenie pôdy v menších záhonoch. Vďaka svojim kompaktnýcm rozmerom a nízkej hmotnosti je veľmi obratný.


Je vhodný pre drobných pestovateľov, ktorým pomôže na jar a na. Maximální průměr vrtání: železo mm, beton mm, dřevo mm. This garden gadget replaces the hard manual work of tilling soil and is an essential item for hobby gardeners, landscapers, vegetable cultivators and anyone who finds tilling hard work.


S tímto malým, avšak zároveň obratným. Hmotnosť kultivátora je kg. Dom a záhrada - Rotavator HECHT bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Pohonná jednotka je vyrábaná v dvoch verziách, ktoré sa líšia prevodovkou. Verzia R je vybavená rýchlejšou prevodovkou. Rotavátory Honda oceníte hlavně při zpracování půd středně těžkých a těžších, kde použití bran nebo pasivního kultivátoru nepřináší.


If you are looking for an affordable petrol rotavator, then this Hyundai 4-stroke petrol Rotavator would be a good option, at not much over £2it offers good value for money.

The 139cc engine powers steel tines that will cultivate a width of 37cm. It has finger tip throttle and clutch control. HECHT 7- motorový kultivátor Výkonný kultivátor so 4-taktným motorom Hecht OHV s výkonom HP s objemom 1cm3. Malý motorový kultivátor Hecht 74 poháňaný dvojtaktným motorom Hecht s obsahom cms výkonom HP.


Vďaka svojej hnotonosti iba 2kg a pracovnému záberu 25cm je kultivátor veľmi obratný a je preto ideálnym pomocníkom v menších záhonoch pre malých pestovateľov. Je vybavený oceľovými riadidlami a samozrejmosťou je poistka páky spojky brániaca náhodnému roztočeniu nožov. Zaručene uspokojí vaše najnáročnejšie požiadavky na spoľahlivosť a funkčnosť.


Vyberte si z našej ponuky benzínových, motorových a elektrických kultivátorov, ktoré vám pomôžu pokypriť a prevzdušniť vašu zem v záhrade. Možnost přestavby na jednoosý traktor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky