úterý 9. února 2016

Ubytování na vodě

Ubytovani Pod Klasterem Broumov reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen!

Takový sen si nikde nesplníte lépe než v místech, která vám nabízíme – třeba na peci, v sudu, na vodě anebo na stromech. Noc na stromě Pár kilometrů od centra velkoměsta můžete strávit noc na stromě uprostřed lesa. Nabízíme ubytování v rekreačním domě na břehu (malého) Lipna v obci Černá v Pošumaví.


Okolní prostředí poskytuje velké množství relaxačního a sportovního vyžití. Místo je velice vhodné pro rodinnou dovolenou s dětmi a ideální i pro rybaření, vzhledem k snadnému přístupu k vodě (m) přímo z našeho pozemku. Vyzkoušejte jedinečné UBYTOVÁNÍ NA STROMĚ nebo v dřevěném SRUBU NA VODĚ.


Tento malý dům na stromě nabízí krásný výhled na rybník a malebnou krajinu. Ložní prádlo, ručníky, zde budete mít připraveny.

Užijte si ubytování na vodě v romantickém centru Prahy. Neváhejte nás kontaktovat. Zjistit více o restauraci Matylda. Boat ristorante Matylda. Krumlov a Rožumberk nedaleko.


Byli jsme moc spokojeni - příjemné a čisté prostředí, příjemná obsluha restaurace, hezké ubytování (nepřálo nám počasí, ale na pokoji bylo příjemné teplo). Majitel vstřícný a ochotný - vše dle domluvy. Kemp se nachází na břehu.


Existuje několik typů rodinných Tree Houses. Pro ty nejmenší od let a juniory od let. Jsou přístupné po schodech nebo po lanové stezce. U hotelu je cvičné golfové odpaliště. Originální „glamping“ ubytování za účelem poznávání a pozorování přírody z. Amálka je vynesena do výšky metrů napůl nad zemí a napůl nad vodou.


Těmto ubytováním záleží na tom, aby hosté měli z pobytu co nejlepší zážitek, a proto jim poskytují skvělé služby a nabízí dobrý poměr ceny a kvality. Za účast v tomto programu může toto ubytování platit společnosti Booking. Negativem byla nemožnost objednat si o víkendu masáž a dlouhodobě obsazená sauna.

Hotel, který láká na pobyty wellness by měl mít toto vyřešeno i mimo hlavní sezónu. Luxusní dovolená na vodě - Hausbot Slapy zaručuje netradiční dovolenou na vodě pro celou rodinu. Hausbót je plně vybaven pro účely rekreace.


Aktuální informace o regionu (novinky, počasí, webkamery). Nejširší nabídka ubytování na Lipně s on-line rezervací a last minute pobyty. Jsme statek, ve kterém najdete vyhlášenou restauraci, minipivovar, ubytování a wellness.


K dispozici máme několik sálů, výstavní galerii, multifunkční travnaté hřiště, koupací biotopové jezírko, nádhernou zahradu a spoustu aktivit. Slevy ubytování LAST minute a FIRST minute. Cena za lužko již od Eur!


Ubytování v Chorvatsku na poslední chvíli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky