středa 10. února 2016

Zásobník na dešťovou vodu

Zásobník na vodu, nádoby na dešťovou vodu, sudy a IBC kontejnery. Nadzemní nádoby jsou vhodné tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky vhodná. Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech. Jeho velikost se odvíjí od střešní plochy, z níž je dešťová voda odváděna, nebo její. Sudy na dešťovou vodu mohou mít spoustu rozměrů a provedení.


V e-shopu HORNBACH nabízíme: plastové sudy na dešťovou vodu s víkem i bez víka, sudy na dešťovou vodu s kohoutem i bez a barely na vodu.

Sud na dešťovou vodu není jen věc, do které teče voda. Díky sudu na dešťovou vodu můžete zalévat kdykoliv. Jímky na dešťovou vodu vám takovouto vodu pomohou akumulovat a dále využívat k různým účelům a tak např.


Součástí je víko a kohoutek. Přeprava pouze PPL… 3900. HTI Hranatý zásobník na dešťovou vodu 2l bez podstavce (Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. OBJEM (l) - 203ROZMĚRY (mm) - 700x700x820HMOTNOST (kg) - 5Jednoduché řešení pro zachytávání dešťové vody z okapového svodu.


Dešťovou vodu využijete nejen na zalévání vaší zahrady, ale i na praní nebo splachování WC. Už nemusíte zbytečně plýtvat pitnou vodou.

Jímky na děšťovou vodu umožňují jednoduchou montáž bez nutnosti betonování. Kulatý zásobník na dešťovou vodu 3l bez podstavce. Dekorativní zásobník na dešťovou vodu napodobující kamenný vzhled. Díky hranatému tvaru je při velkém objemu minimální požadavek na prostor.


Vysoká odolnost povětrnostním vlivům a UV záření. Hospodaření s dešťovou vodou. Pro rostliny není lepší voda než dešťová. Ve všech těchto případech je zapotřebí velké množství vody a je ekonomicky i ekologicky výhodné použít dešťovou vodu namísto pitné.


Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně. Jejich instalace je snadná a na rozdíl od ostatních druhů sběru dešťové vody nevyžaduje stavební povolení. Vybraný sortiment pro řešení problematiky Dešťových vo výrobky pro dotaci. Nádrž zásobník na dešťovou vodu. Nadzemní zásobníky vody jsou jednoduchým a levným řešením v případě, že dešťovou vodu hodláte využít jen na zalévání malé zahrádky a. Ekologie není jen módní slovo.


A v případě šetření přírodních zdrojů pitné vody to platí dvojnásob. V plastové nádrži uskladníte dešťovou vodu a následně ji použijete na zalévání zahrady, WC nebo praní. Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty.


Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti a na zahradě. Sebranou vodu lze podle kvality užít ke splachování, praní či běžnému mytí, nebo třeba k zalévání či k zavlažování.

Zásobníky větších objemů jsou vhodné zejména pro zemědělství nebo průmysl. Vhodná ke skladování dešťové vody. Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží.


Jedná se o kvalitní německou jímku. Plastová nádrž na vodu vhodná pro sběr dešťové vody, ale i pro pitnou vodu a kapaliny jiné, než voda. Automatické krmítko - zásobník s miskou na vodu pro psy nebo kočky.


K dostání v pískovém, krémovém barevném provedení. Plastové jímky na dešťovou vodu z kvalitních materiálů od firmy ITMS PLAST za výhodné ceny! Vyberte si plastovou jímku na užitkovou vodu ještě dnes!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky