čtvrtek 13. července 2017

Houpačka s klouzačkou

Dětská houpačka Jesica je tvořena jako sestava dvou houpaček zavěšených vedle sebe. Naše nabídka osloví každého! Nízká cena a doprava ZDARMA! Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Krásná dětská houpačka s žebříkem umožňuje Vašim dětem hrát si celé dny na čerstvém vzduchu.

Tuto herní sestavu vyrábí Estonská firma Imprest,. Celodřevěná sestava se dvěma houpačkami, houpacím kluzákem a skluzavkou s plošinou. Materiál ladí s okolní zahradou. Popis: Prodám novou houpačku s houpací lavicí pro dospělé s nosností 250kg, skluzavkou a houpačkou pro děti.


Místo houpačky lze zavěsit houpací kruh nebo lezecké lano. Jedná se o masivní konstrukci v surovém provedení. Možnost montáže na připravené místo.


Doprava na Vaši adresu po celé ČR. Nová houpačka z ručně broušeného kvalitního akátu ošetřena UV lazurou.

Rozmětry pro umístnění konstrukce 2x5m. Výška čtyř houpacích háku s. Houpačka pro dospělé s nosností 200kg! Dřevěná sestava na větší zahradu je vybavena sedátky, houpacími sáněmi, nástupní plošinou s dětskou horelezeckou stěnou a klouzačkou. Zahradní nábytek - masiv smrk.


S dřevěnou houpačkou a klouzačkou v jednom si užijí mnoho zábavy až tři děti najednou. Dodejte své zahradě ten správný švih s parádní zahradní houpačkou. Jestli vyberete takovou, na kterou. Prodám zahradní domeček s nadstřešeným pískovištěm, houpačkami a kvalitní laminátovou klouzačkou. V domečku jsou zabudované interaktivní volanty se spustou tlačítek a páček, které se dají mačkat.


Dá se zavěsit lano na šplhání, nebo jako houpačka. Součástí je také lavička na sednutí. Dřevěná konstrukce pro zavěšení houpaček a skluzavky, kterou zajístíte dostatek zábavy pro děti nejen na své zahrádce.


Dřevěná zahradní houpačka pro dvě děti s klouzačkou MO164. Dále je možné zdarma využívat uzamykatelnou úschovnu kol, zdarma venkovní bazén, ohniště se dřevem, kuželky, pro děti houpačka s klouzačkou a pískoviště. V celém areálu penzionu je zákaz domácích mazlíčků.


U penzionu je dětské pískoviště, houpačka , vlastní oplocené parkoviště. Je možnost grilování nebo rozdělání ohně – opékání buřtů.

Závěsná houpačka s horním uchycením v provensálském stylu. Konstrukci tvoří pevná kovová trubka opletená silným bavlněným lanem. Spodní střapce dodávají houpačce na atraktivním vzhledu.


Vhodná pro vnitřní i venkovní použití. Sestava nabízí možnost zavěšení až dvou houpaček. Předností tohoto modelu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


V ceně veškerý montážní materiál a plánek k sestavení. Vyvýšený dětský domek na zahradu je kvalitním dřevěným výrobkem značky Woody. Užijte si s dětmi spoustu letní zábavy!


Klasickou dřevěnou houpačkou stačí jednoduše zavěsit třeba na větev stromu v zahradě a legrace může začít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky