pondělí 1. dubna 2019

Česká vřetenová sekačka

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Pokud nechcete sekačku vlastnit, starat se o její servis nebo uskladnění přes zimu nebo se nejprve potřebujete přesvědčit, že vřetenová sekačka je pro vás ten vhodný nástroj pro údržbu trávníku, pak je pro vás pronájem vhodné řešení.


Po zapnutí hlavního vypínače se na led displeji navolí maximální rychlost pojezdu, ale pomocí levého ovladače lze rychlost i plynule ovládat. První česká benzínová vřetenová sekačka na trávu po několika letech vývoje přichází do sériové výroby.

Swardman jako jediný výrobce na světě nabízí v hobby segmentu možnost vlastní konfigurace sekačky na míru. Výrobu modelu vřetenové sekačky Electra ohlásila společnost Swardman zhruba před rokem a tomuto modelu se podařilo bleskově oslovit laiky i odborníky. Archiv Podobné Výrobce a prodejce prémiových zahradních vřetenových sekaček.


Nabídka příslušenství, hnojiv a poradenství k údržbě dokonalého. Před rokem jsme ve Swardmanu spustili prodej akumulátorového modelu Swardman Electra. Během své první sezóny sklízí největší úspěchy tento model na.


Aby Vám sekačka sloužila spolehlivě a co nejdéle, je třeba ji věnovat náležitou pozornost a to nejen během sezóny, ale zejména pak na jejím konci, než ji uložíte k odpočinku.

Pravidelná údržba by měla zahrnovat minimálně kontrolu stavu oleje, benzínu a znečištění vzduchového filtru u benzinové sekačky. Luxusní vřetenová sekačka pro kvalitní anglický trávník větší velikosti Řada Allett Kensington je přímým nástupcem legendárních sekaček ATCO Balmoral. This feature is not available right now. Sekačka je vhodná pro sečení ploch do cca 4m 2. Vřetenová sekačka: hustý trávník bez stresu. Každému majiteli trávníku určitě vytane na mysli následující otázka: „Čím a jak často mám sekat svůj trávník?


Je nutné rozlišit, zda se ptá proto, že střihání trávy považuje za nutné zlo, či mu na trávníku a výsledku střihání záleží a nerad by větším časovým odstupem mezi dvěmi střiháními něco pokazil. Naproti tomu rotační sekačka list trávy urazí, což způsobuje roztřepené konce trávy, které zasychají a žloutnou. Trávník je pak nejen esteticky, ale i kvalitativně výrazně horší, náchylnější k chorobám a pomalu regeneruje. Ergonomicky navržená tří- vřetenová sekačka má široké spektrum použití.


Jedná se o univerzální stroj s úsporným dieslovým motorem a možností back. Kardanový vývo který nahrazuje nespolehlivý klínový řemen zajistí dlouhou životnost. Chod motoru je natolik tichý, že je možné se při práci zaposlouchat do zvuků nožů sekajících trávu.


Aby zajistila bezpečnost při práci, má všechny rotující komponenty kromě kol zakryty. Tím se minimalizuje nebezpečí úrazu kolem se vyskytujících dětí nebo zvířat.

K této sekačce lze připojit i látkový sběrný koš. Ruční vřetenová sekačka je na světě již přibližně dvě staletí a po tento dlouhý čas prošla vývojem a zdokonalením, včetně obměny materiálů. Kompaktní vřetenová sekačka pro plochy do 2m- více informací v našem produktovém videu. Vyhledejte odpověď na Vaší otázku v našich nejčastěji kladených dotazech (FAQ).


Jednoduše zadejte hledaný výraz a klikně. Má velká kola se speciálním vzorkem a součástmi z měkčeného plastu, ergonomi. Elektrická vřetenová sekačka od společnosti GARDENA je vybavena velkým množstvím prvků zajišťujících pohodlnější, snadnější a příjemnější práci. Nože jsou umístěny v přesných rozestupech a pod určitým úhlem.


Celé vřeteno se otáčí kolem horizontální osy. Druhou částí žacího ústrojí je spodní nůž (tzv. protiostří), který je umístěn pod vřetenem. Výška přední hrany tohoto nože od země udává výšku střihu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky