čtvrtek 4. dubna 2019

Minerální hnojiva

Potřeba a význam hnojení. Pěstování rostlin a jejich využívání pro obživu lidí, hospodářských zvířat a průmyslové zpracování je po staletí. Tyto minerální hnojiva výrazně přispějí k dobré kondici vašeho trávníku.


Dále nabízíme minerální hnojiva , která se používají pro podzimní přihnojování všech typů trávníkových ploch. Toto minerální hnojivo také prospěje okrasné zahradě, okrasným dřevinám nebo ovocným stromům a keřům.

Výživa pro květy i plody. Minerální hnojiva pro všechny typy květin, rostlin i dřevin. Vše na jednom místě, skladem, za nejlepší ceny na trhu.


OM Hnojivo pro okurky, cukety a jiné tykve kg. Okurka se dlouhodobě řadí mezi nejoblíbenější zeleninu. Výjimečné kulinářské recepty nabízí dýně a. Kapalná hnojiva Chcete okamžité účinky hnojiva s jednoduchou aplikací zálivkou?


Ve společnosti GHE vyrábíme jedny z nejčistších, nejvyváženějších a nejúčinnějších hnojiv na této planetě.

Minulé generace, které samy na polích hospodařily, si významně uvědomovaly potřeby rostlin. Organické hnojivo vyráběné ze 1 kravského hnoje pomocí procesu sušení a lisování. Hnojivo má vyvážený poměr živin, vysoký obsah dusíku v rychle působící formě pro bujný a rychlý nárůst plodin. Obsahuje přírodní horninu ZEOLIT, který na sebe poutá živiny a následně je pozvolna uvolňuje do půdy pro potřeby rostlin. ZEOLIT rovněž vylepšuje strukturu a vzdušnost půdy.


Věříme, že hnojivo, které si u nás koupíte, pomůže ke splnění vašich pěstitelských cílů. Veškerá hnojiva máme na skladě připravená k odeslání. Hnojivo díky svému složení zvyšuje odolnost dřevin proti vymrzání a zabraňuje opadávání či hnědnutí jehličí přes zimu.


Snižuje riziko napadení rostlin houbovými chorobami. Hnojiva jsou látky, které nahrazují zásobování rostlin živinami nebo mění úrodnost půdy. Používají se k podpoře růstu rostlin, protože zvyšují produkci a kvalitu plodin až o. Hlavní živiny v hnojivech jsou tzv. Nicméně, aby se zajistilo, že rostliny nevypadají opotřebované krajinou, je nutné, aby byly zdravé a dobře upravené, a proto je nutné včas a správně aplikovat do půdy hnojiva, organická i minerální.


SULKA EXTRA je minerální hnojivo pro doplnění konkrétních živin. Některá z nich jsou sice klasifikována jako zdraví škodlivá a nebezpečná pro životní prostředí, ale při správné manipulaci rizika nehrozí. Objednat si lze také speciální směsi proti mechům a určité produkty je možné použít i do kompostů.


A pokud byste si v této kategorii nevybrali, nabízíme vám i další hnojiva.

Agro Vápnitý dolomit je přírodní hnojivo s vysokým obsahem vápníku, hořčíku a stopových prvků. Agro Síran draselný je univerzální draselné hnojivo bez chloridů, tudíž je vhodné zejména pro rostliny citlivé na chlór a pro všechny ostatní druhy rostlin. Díky svému správnému složení podporuje vyšší tvorbu cukrů v plodu a zvyšuje klíčivost semen. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Víte, čím skutečně hnojíte? Obsahují Vaše nakoupená hnojiva deklarované živiny, uváděné inhibitory, mají potřebné fyzikální vlastnosti, neobsahují.


Hnojivo pro Vinnou révu směsné hnojivo, dusík, fosfor, draslík hnojivo s nízkým obsahem chlóru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky