čtvrtek 8. ledna 2015

Betonové tvarovky

Součástí našeho sortimentu jsou také betonové plotové tvarovky nebo obkladové tvarovky. Betonové prvky pro ploty a opěrné zdi se širokým výběrem tvarů, povrchových úprav i barev. Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním ostařením.


Betonové střešní tvarovky z probarveného betonu s lesklou či matnou povrchovou úpravou. Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky.

Nabízíme veškeré druhy tvarovek pro vaši střechu. Skvělým doplňkem pro tyto tvarovky jsou plotové stříšky, které vám pomohou ochránit daný prostor před nežádoucím deštěm nebo slunečními paprsky. Ploty a plotové systémy vám dopřejí jak soukromí, tak potěchu. BEST vyrábí a prodává dlažbu a další betonové stavební prvky pro venkovní a zahradní architekturu.


Prohlédněte si naše produkty v některé ze vzorkoven. Betonové výrobky KB-BLOK mají díky kvalitě materiálů a použité technologii velmi dlouhou životnost. Proto se nebojíme Vám garantovat let záruky na veškeré betonové tvarovky , cihly a střešní krytinu a let záruky na opěrné stěny, zahradní architekturu a dlažby.


Betonové svahovky, tvarovky a jiné betonové výrobky pro využití v geotechnice pro nejrůznější terénní úpravy.

Zabýváme se výrobou a prodejem. Priečkové betónové tvárnice. Dokonalý stavební systém PlayBlok Jedinečný systém betonových tvarovek, které mají zkosené hrany – fazetky. Tyto tvarovky svojí rozměrovou přesností.


Betonové ploty jsou praktické, postarají se o dostatek soukromí a pocit bezpečí. Zároveň jsou ale také okrasné, okolí vašeho domu s betonovým plotem bude atraktivní. Vybírat můžete hned z několika designových provedení a barev.


Ve venkovních prostorech firmy si můžete naše betonové ploty zároveň prohlédnout. Pokud však nemáte čas se za námi zastavit, rádi vše vyřídíme online. Zašrtněte preferované barvy, nebo kombinace barev, které naleznete v záložce Colormixy.


Nevyberete-li žádnou barvu, nabídneme vám všechny. Plot může být rovný, do rohu i do oblouku, lze jej přizpůsobit přesně vašim požadavkům a terénním dispozicím. Betonové tvarovky pro oplocení soukromých i veřejných pozemků.


Plné ploty, ploty s dřevěnou, kovovou a pletivovou výplní. Zabudování posuvných bran, branek, poštovních schránek a rozvaděčů. Popis - Betonová tvarovka CS-Beton CSBLOK věncovka okr.


Betonové bednici tvarovky se používají jako zdicí materiál pro svislé nosné konstrukce suterénního zdiva či základů, pro výstavbu stěn.

Prosím aktualizujte si svůj prohlížeč nebo vyzkoušejte otevřít stránky v jiném prohlížeči. Vypadá to, že používáte zastaralý prohlížeč. Atelier Kpoužil na realizaci pohledového stropu naše stropní nosníky a betonové tvarovky. UPOZORNĚNÍ PRO UŽIVATELE EMAILU SEZNAM.


CZ Nová funkce v e-mailu na Seznam. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.


Okrasným designem Vás hned přesvědčí reliéfní betonové ploty. Betonový plot se skládá z různých částí jako jsou například rohové, koncové nebo průběžné sloupky mezi kterými jsou vpasované plotové dílce. PVCU kanalizačné rúry a tvarovky Pozinkované,čierne rúry a tvarovky Mosadzné tvarovky LDPE tvarovky a rúry Batérie Sagitarius Čerpadlá. Jak jste již poznali věnujeme se jako jedna z mála firem u nás výrobě vymývaných betonových plotů. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady.


S našimi projekty porostete. Jejich využití najdete při ukončení zahradních plotů, nejrůznějších zídek a opěrných stěn. ZÁKRYTOVÁ STŘÍŠKA zároveň esteticky doplní váš betonový plot. Stejně jako v letech minulých, i letos přicházíme na trh s novinkami, které korespondují s posledními trendy současné architektury.


Tvarovky PlayBlok jsou vyráběny v několika velikostech, které lze i vzájemně kombinovat. Pokud tedy toužíte po originálním vzhledu plotu, můžete si sestavit plot z různých prvků, a to nejen co se týče rozměrů, ale třeba i povrchové úpravy a barev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky