středa 14. ledna 2015

Laminátový bazén prodám

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Bazén špičkový - sklolaminát. Prodám nový nepoužitý Topován. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Laminátový bazén s PUR izolací.


Chybný inzerát Chybná kategorie.

Vířivka na zahradu Villeroy a Boch. Velice dobrý stav, druhý majitel, po celou dobu garážován a udržován. Luxusný štýlový sklolaminátový bazén so zabudovaným schodiskom a relaxačným posedením. Novy sklolaminatovy bazén 5x5x25m UV stabilita, gélové farby Pre viac info.


Slovenská výroba V prípade záujmu pošlem viac fotiek. Napuštěný minulý rok na týdny - jako NOVÝ! Určený pro celoroční provoz, nemusí se na zimu demontovat, lze zapustit! Postavíme Vám vysněný laminátový bazén , který splňuje vaše potřeby. Můžu nabídnout rozměry o šíři 4m,6m,8m, 10m, 12m délky kolik je potřeba.


Doprava podle váhy folie. Do 50kg 3nad 50kg 35 po celé české republice. Osazeno ks sudů 2litrů. Ocelová pozinkovaná konstrukce, rýhovaná prkna ze sibiřského modřínu a nerezové vruty bez nutnosti natírání a další údržby. Nebo dodám jiný rozměr mola (lávky), dle Vašich požadavků.


Nafukovací bazén s nafukováním vrchního nosného kruhu o pr. Kompletní bazén s filtrací a doplňky. W Vysavač s hadicí, teleskopická tyč.


Pravidelně pro naše zákazníky připravuje zajímavé slevové akce, díky kterým mohou nakoupit plastový nebo laminátový bazén včetně příslušenství ještě výhodněji.

Sezónní výprodej umožňuje pořízení bazénu doslova „za hubičku“! V dnešní době se už ale vyplatí koupit bazén plastový. Pořiďte si laminátový bazén od českého výrobce.


Záruka let, životnost až let. Měsíčně ušetříte 4h na údržbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky