čtvrtek 15. ledna 2015

Stiga sekacky

Von Profis für Profis: Contorion ist der Online-Fachhändler für Handwerk und Industrie. Stiga Tischtennis Material kaufen. Schnell, zuverlässig und günstig! Ten nejtradičnější způsob sečení trávníku.


Stačí si vybrat druh pohonu, systém sečení, potřebné funkce i míru pohodlí – v našem sortimentu si to pravé řešení vybere každý.

Sběrné koše, mulčovače, boční nebo zadní výhoz – nabídneme vám přesně takové řešení, které pro svou zahradu potřebujete. Už žádné trápení se s kabelem nebo složitá údržba benzinového motoru. Objevte celý sortiment akumulátorových sekaček na trávu STIGA. Výkon a účinnost, snížená hlučnost a vibrace, a to vše bez kabelů, paliva nebo emisí. Elektrické sekačky na trávu STIGA jsou ideální pro ty, kdo chtějí o trávník pečovat s lehkým a kompaktním nářadím, které se snadno používá.


Robotické sekačky na trávu STIGA Autoclip se o trávník starají samy – bez vás. Jsou inteligentní a výkonné, takže si budete moci užívat dokonalý trávník ve vynikající kondici.

Není proč váhat – šetřete čas a užívejte si svou zahradu. Autorizovaný prodejce zahradní techniky STIGA. Produkte von mehr als 5Marken zu fairen Preisen im Contorion Online Shop. So geht Beschaffung einfach und günstig, mit dem Werkzeug-Onlineshop für Gewerbekunden.


Atlas, Festool, Bosch u. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Koš má indikátor naplnění. Benzínové sekačky: Vyberte si z naší nabídky značkových zahradních strojů a nářadí Stiga. Má velká kola a vlastní pojezd.


Nastavení výšky sečení je centrální: pozic v rozmezí 25–mm. Jaro je za dveřmi a každý trávník potřebuje jednou za čas upravit, jednak aby vynikla jeho estetická stránka, jednak pro omezení šíření alergenů. Na naše sekačky na trávu se můžete 1 spolehnout - s elektrickým, benzínovým a Aku pohodnem.


Rotační sekačky, strunové sekačky i bubnové sekačky. Benzínové rotační sekačky sekají trávu horizontálně uloženým rotujícím nožem. V nabídce máme sekačky od výrobců GGP, WOLF-Garten a Oleo-Mac.

Riesenauswahl an Markenqualität. Schau Dir Angebote von ‪Stiga‬ auf eBay an. Jak funguje tento stroj, který láká obsluhou ve stylu ,,stiskni a sekej“, se podívejte níže.


Sortiment výrobku má záběr od. Sekání na fotbalovém hřišti s traktorem STIGA PARK POWER WANGUARD 4WD se sběračem COLLECTOR a také traktorem ESTATE GRAND ROYAL záběr 1cm. STIGA patří mezi největší výrobcem zahradní techniky v severských zemích a je jedním z nejvýraznějších v Evropě. V sortimentu zahradní techniky firmy STIGA naleznete výrobky od malých elektrických a aku sekaček až po velké zahradní traktory a ridery třeba i pro profesionální použití. STIGA Combi SQ DAE je napájena zdvojeným akumulátorem nové generace.


Stroj zaručuje tichý provoz, nulové emise a nízké nároky na údržbu. Sekačky na trávu STIGA řady 500.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky