středa 1. dubna 2015

Rozprašovač 5l

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Postřikovače) Hodnocení produktu:. Pístem na vrchu rozprašovače natlakujeme nádobu s vodou nebo. Ruční tlakový rozprašovač se používá především k aplikaci přípravků na ochranu rostlin, listových hnojiv a herbicidů.


Vybaven pojistným ventilem proti překročení maximálního přípustného tlaku. Detailní popis produktu. Rozprašovač 5l najdete a porovnáte na Srovnanicen.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ergonomický tlakový postřikovač Tlakový postřikovač od společnosti GARDENA má objem litrů a ideálně se hodí k péči o rostliny v zahradě. Vyberajte si Postrekovače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Bezplatná registrácia on-line zákazníka v pár krokoch. Teraz začnite využívať všetky výhody obchodu! Intenzitu je možné regulovat nastavením trysky,která se nachází na špičce tyčky. Regulační ventil proti přetlakování. Možnost zavěšení pomocí popruhů na záda.


Má efektivní dosah až 3m postřik. Flexibilní kabel o délce 1cm. Teplicích a Ústí nad Labem. Jsme jednička v oboru a máme největší a. Schau Dir Angebote von ‪L. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


ROZPRAŠOVAČ LARRIN - 500ML. Plastový ruční rozprašovač o objemu 5l.

Průmyslový rozprašovač PRESSOL s objemem 500ml vhodný pro profi používání. Vhodná pro stříkání pod úhlem 0-1stupňů. Vhodné také pro užívání pod vodorovným sklonem nádoby. Doporučené pro použivání na řídké kapaliny - mazací prostředky, čističe brz čistící prostředky a další. Tlačná pružina a kulička INOX, stavěcí matice HDPE.


Praktický rozprašovač pro průmyslové využití vysoké kvality (německý dodavatel) s tlakovou pumpičkou. Praktický polyetylénový rozprašovač pro průmyslové využití vysoké kvality (německý dodavatel) s pumpičkou, rozprašovací trubicí a těsněním z Vitonu (FKM) o objemu. Má extrémní výdrž - je vhodný i na silikonové produkty a rozpouštědla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky