čtvrtek 2. dubna 2015

Smldinec chlupatý

Smldinec chlupatý patří do řádu Dioscoreacea. Patří mezi řadu léčivých rostlin, které se používají jako přírodní alterativa zmírňování. Tato exotická rostlina patří mezi spasmolytika, takže je vhodná pro menstruační, střevní, ale i břišní křeče, pro uvolnění svalů, uklidnění nervů, taktéž pro zmírnění bolesti, špatného oběhu a zánětlivé stavy revmatoidní artritidy. Náš obchod se orientuje na přírodní afrodiziaka, stimulanty, extrakty a léčivé byliny poteší všechny milovníky rostlin.


V našich sekcí najdete známou.

Rostlina je ceněná především díky obsahu saponinu diosgeninu. Obsahuje látku Diosgenin, která podporuje rovnováhu hormonů v těle. Z této léčivé byliny se využívají zejména kořeny a oddenky. Na Botanicu pro Vás máme extrakt z oddenku , který obsahuje cenné antioxidanty a pomáhá v boji s volnými radikály. Kromě toho působí na zvýšení pocitu energie , zlepšení prokrvení těla a na nervový systém, především proti chronické únavě.


Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a. Některé druhy se pěstují pro jedlé škrobnaté hlízy, nazývané jamy. Některé jamy jsou původem z Afriky, jiné v jihovýchodní Asii.

Pěstují se hlavně v tropech všech kontinentů. Lycopin Kapseln von Top Onlineshops! Radix dioscoreae Již Aztékové a Mayové používali dioskoreau (mexický jam, jam vlnitý) pro své široké léčivé účinky , v tradičním lidovém léčitelství se dioskorea užívá ke zmírnění příznaků menopauzy , jako jsou návaly horka, noční pocení, změny nálady a vysychání vaginální sliznice. Denní doporučená dávka smldince je 1mg.


Pro informaci o účincích a tradičním způsobu užití Vás musíme odkázat na náš herbář (vstup v horní liště e-shopu). Zde nemůžeme dle nařízení. Souvisí s: pocit mládí a vitalita žen, klimakterium, nepříjemné pocity způsobené hormonální nerovnováhou, TCM, tvorba ženských pohlavních hormonů, fytoprogesteron. Zmírňoval menstruační křeče , harmonizoval nepravidelnou menstruaci , podporoval plodnost a zároveň snižoval bolesti při porodu.


Ahoj, mám příznaky, jako bych měla každým dnem dostat menstruaci, ale pořád nic (trvá to již přes týden). Poznáme ji podle vejčitých až patnáct. Cena produktu bez dopravy. Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. Pokračovat ve čtení 17.


Vysokokoncentrovaný extrakt z kořene mexické rostliny Dioscorea villosa (wild Yam) bez přídavných látek. Centrum bylin nabízí velký výběr léčivých bylinek z celého světa - bylinné čaje, bylinné kapky, bylinné kapsle, rostlinné oleje, přírodní kosmetiku. Stačí se zaregistrovat, je to okamžik.

Kromě kontaktního e-mailu a vaší libovolně zvolené přezdívky nezadáváte žádné osobní údaje. Smartshop - Guarana, Liečivé bylinky, Stimulanty, Relaxanty, Afrodiziaká. NOVINKY: Zaregistrujte si Vašu e-mail adresu pre zasielanie noviniek. Dioscorea - smldinec chlupatý je rostlina, jejichž účinek je významný pro dosáhnutí optimálního množství a balance ženských pohlavních hormonů estrogenu a progesteronu, které mají významnou roli pro zdraví ženy.


Obsahují substance (diosgenin), které mají podobnou strukturu jako steroidní hormony estrogeny a proto se zařazují mezi fytoestrogeny – látky, které se vážou na estrogenní receptory a narušují tak funkci endogenních estrogenů v organismu. Wild Yam PREMIUM kapslí. Pavlovy, výrobce, výroba bylinných. Jedná se však o jedno a to samé - o exotickou.


Co je smldinec chlupatý a jaké zdravotní výhody přináší vašemu organismu? Setkali jste se již s touto exotickou rostlinou, která je bohatá na zdraví. Dioscorea villosa-přírodní alterativa zmírňování nepříjemných symtomů klimakteria, návaly horka, pocení, zvýšené bušení srdce, únava, poruchy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky