úterý 11. července 2017

Plechová popelnice

Klasická pozinkovaná plechová popelnice , vhodná pro ukládání tuhého domovního odpadu a popela z vašeho kotle. Její kulatý tvar je vhodný pro snadnou manipulaci a je možné ji. Svým produktům věříme, proto od nás získáváte automaticky záruku roky. Své uplatnění najde plechová popelnice ale u každého objektu.


I tam, kde denně nevyhazujete žhavý popel. Alespoň nějaká popelnice je zkrátka potřeba všude.

Nádoba je vyrobena z vysoce odolného HDPE plastu, její předností je snadná údržba a dlouhá doba životnosti. Nádoba často ani po letech nejeví známky významného opotřebení. Velmi kvalitní plastová popelnice GGA-2na smíšený odpa pojízdná.


Výhodou plastové popelnice je vyšší životnost v mokrém prostředí. Hledáte plechova popelnice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Obce a státní instituce mají po dohodě možnost platby na fakturu se splatností.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! V nabídce jsou i kovové nádoby z žárově zinkované oceli vybavené plastovými koly pro snazší manipulaci.

Odolné proti vysokým teplotám - vhodné pro sběr žhavého popela. Dno má gumený povrch pre zníženie hlučnosti pri manipulácii. Kč Solvina Profi gel 450g. Kč WD-Smart Straw 450ml univerzální mazivo.


Obě popelnice jsou z jedné strany mírně promáčknuté. Nabízím 2kusy, cena za 1kus 60-Kč. K vyzvednutí ve Velkém Meziříčí nebo zašlu po celé ČR.


Cena dopravy při platbě předem 22-Kč, na dobírku 25-Kč. Plechová popelnice pozinkovaná Meva. Charakteristika: popelnice s kolečky a nášlapným otvorem. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Popelnice Zn 1l: doručení domů nebo na prodejnu. Popis popelnice 110l plechová Zn Meva. Nádoby jsou vhodné pro sběr tuhého domovního odpadu u rodinných domků. Pozinkovaná plechová popelnice o objemu 1litrů a nosnosti kilogramů.


Meva Group je skupina výrobních a obchodních společností zaměřující se na oblast životního prostředí, které svou působností přesahují hranice Evropy. Dno je opatřeno gumovým povrchem pro snížení hlučnosti při manipulaci. Výhoda je, že je lze použít pro uložení žhavého popelu z domácích (lokálních) topenišť.


Nevýhodou plechové popelnice je, že časem od spodku rezaví.

Vhodné jako doplněk k domečkům nebo náklad do automobilů. Master odlitku vytvořen pomocí 3D tisku. Plastové popelnice na prodej – rozličné varianty.


Spodní část opatřena gumovou obručí pro snížení hlučnosti při manipulaci a pro delší životnost. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Největší výběr za nejlepší ceny zboží Víko popelnice plechové meva v nejvyšší kvalitě.


Tato kategorie nabízí kovové popelnice se zinkováním. Díky zinkové úpravě povrchu se nemusíte obávat koroze a dalších nepříjemností. Zde najdete popelnice z kovu s různými objemy, tedy například menší 70l popelnici či větší 1litrovou nádobu na odpad. Tyto popelnice jsou lehké a dají se svou vahou srovnat s těmi plastovými.


Na rozdíl od nich jsou ovšem také stylové, zkrátka klasika. Plastová nádoba na komunální odpad (nesmí se vhazovat žhavý odpad či popel) s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky