úterý 11. července 2017

Slunečník 4m

Doplňte sestavu zahradního nábytku také o slunečník. Při zábavě nebo odpočinku uprostřed zahradního království s ním budete dokonale chráněni před neúprosnými slunečními paprsky i nečekanou letní přeháňkou. Ve stínu těchto praktických pomocníků se budete cítit opravdu skvěle.


Objednejte si nový slunečník on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme slunečník k odběru na jedné z našich prodejen. Slunečník o průměru 4m s.

Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Vyberte si, který bude vrhat stín u vás doma. Snadné roztažení a stažení díky klice. Příjemné posezení na terase během letního období může doplnit zahradní slunečník.


Nejen že Vám poskytne ochranu před slunečním žárem, ale také. Meze se ale nekladou, umístění slunečníku na terasu či doprostřed zahrady je pouze na vás. V naší široké nabídce najdete jakýkoliv slunečník - od malých plážových, přes slunečníky na zahradu, terasu, k bazénu až po obří profi slunečníky do restaurace či hotelu.


Oblíbený slunečník, který díky své přírodní zelené barvě bude skvěle zapadat do vaší zahrady , stane se její přirozenou součástí a rozhodně nebude vůbec rušit.

Bez naklápění, se střapcem. Popis: Absolutně bez vady, jen vnější strana vyšisovaná od sluníčka. Tento slunečník se prodává bez podstavce. Vytvoří příjemný stín, do kterého se budete moci schovat před úporným sluncem.


Poradíme vám, podle čeho vybrat slunečník na zahradu, který zpříjemní i ty nejteplejší dny horkého léta nebo jaké jsou jeho alternativy. Více zde let skvělých nabídek. Některé typy lze také naklápět. Dobře se také hodí na cestování a využijete jej třeba i na pláži či u jezera.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Nejčastější je kov a dřevo. Dříve se prodávaly hlavně klasické kulaté slunčníky, ale dnes se stávají stále oblínější čtvercové. Většina zahradních slunečníků je opatřena kličkou pro snadné rozložení a složení klobouku.


Riesenauswahl an Markenqualität. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. STANDART 4m - bordo Rojaplast, Jednoduchý pěkný slunečník o průměru 4m , bez naklápění, se střapcem. Zahradní slunečník je vyroben z kovu a potažen nepromokavou textilií se střapcem. Ideální slunečník pro vaše zahradní posezení. Polyesterový (160g) potah.


Tento web využívá k analýzám a provozu tzv. Stínící plachta trojúhelník 4m - bílá - Bílá stínící plachta 4x4x4m je vhodná na zastínění jakýchkoliv ploch a je elengantnějším řešením než. Porovnat podle parametr ů Odebrat ze schránky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky