pondělí 10. července 2017

Trávníková obruba plastová

Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Mám skúsenosti, že prerezala plastové vedro. Budete mít čisté a rovné okraje trávníku, brání přerůstání kořenů. Je vyrobena z vysoce kvalitní umělé hmoty.


Originální obruba trávníku která zabraňuje nežádoucímu rozrůstání trávníku do okrajových záhonů.

Zámek umožňuje tvarování požadovaných oblouků. Lem trávnika sa používa proti prerastaniu trávy do záhonu. Neprekáža pri sekaní trávneho porastu kosačkou.


Green Border sa ľahko inštaluje. Vďaka svojej tvarovateľnosti lemuje akýkoľvek záhon a bez problémov sa prispôsobí nerovnostiam terénu. Levná trávníková obruba, kterou si každý velmi snadno nainstaluje na své zahradě sám.


Používá se k ohraničení záhonů a zahradních cestiček. Odolná proti vlhkosti a změnám.

Okraj je dodáván v šířce 15. Neviditelný plastový obrubník - travní lem - je vhodný k zamezení prorůstání trávy nežádoucím směrem. Velmi odolný plast, který vydrží i opakovaný.


Zahradní betonové výrobky. Sochy vodních živočichů. Vďaka čistému okraji je zabránené šíreniu a prerastaniu koreňov.


Kč zpevňuje svažitý zahradní terén, odděluje záhony od cest, lze využít ke kaskádovým zahradám,materiál je mrazuvzodrný a odolný UV záření. ALDO zahradní plůtek Art okrasný cm. Plastová trávníková obruba slouží k oddělení trávníku od květinového záhonu. Plastová obruba sloužící k definování, držení a zároveň zkrášlení trávníků a záhonů. Zkrášlováním záhonu a udržením ho na svém místě se zabývá.


Obruba plastová zelená 9x1m. Zelená plastová vlnitá obruba zaručí neprerastanie trávy do okrasných záhonov. Betonová trávníková obruba III. Trávniková obruba 10cmx9m zelená. Pomocí této betonové obruby bude práce na zahradě hračka.


Možný osobný odber – 1výdajných miest na Slovensku.

Rozměry obruby: x m. Jednoduchá ochrana proti prorůstání plevele a škůdců do vašeho trávníku. Skrytá obruba odděluje dva odlišné povrchy vaší zahrady, jako je například písek, štěrk či mulčovací kůra a jiné. Snadná montáž a tvarování. Její perfektní desing jako imitace dřeva dodá Vaší zahradě kouzlo přírody.


Unsubscribe from Jozef Baran? Zbytocne vyhodene peniaze. Pekná obruba okolo stromov To sa Vám páči: Páči sa mi výsledný efekt. To sa Vám nepáči: Treba vyberať z viacerých kusov, lebo mnohé sa poškodia pri preprave.


Díky snadnému propojení prvků se tvarování meze nekladou a každý prvek obruby je v zemi pevně ukotven pomocí kolíků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky