úterý 6. ledna 2015

Akumulátorový vyžínač

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Lehký a kompaktní akumulátorový vyžínač s. Dangerous Cut down the 3year old tree in minutes - Fastest Skill Cutting Big Tree ChainSaw - Duration: 13:16. Jednoduchá manipulace, plný výkon bez benzinu i bez kabelu.


Technické parametry: Typ motoru: aku V. BOSCH UniversalGrassCut 18. Vaša registrácia bude potvrdená iba v prípde, že spľňate. Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia.


Akumulátor vydrží napájať elektromotor krovinorezu až minút. AKUMULÁTOROVÝ VYŽÍNAČ UR100DZ - Ľahký a kompaktný. Kombinovatelný akumulátorový nůžkový vyžínač.


Lze změnit na nůžky či plotostřih. Pohodlný akumulátorový vyžínač s ergonomickými vlastnosťami Dlhé okraje trávnika a ťažko prístupné miesta v záhrade možno ľahko kosiť pomocou. Cievka s vyžínacím lankom m, mm.


Inteligentná konštrukcia zaisťuje prirodzenú a ľahkú prácu v záhrade. Váš vyžínač si můžete doplnit příslušenstvím, podle toho, co vaše zahrada právě potřebuje. S vhodným 40V akumulátorem s technologií značky Samsung vydrží křovinořez pracovat až minut.


Tyto Lithium-iontové akumulátory jsou navíc bez. A to nejen díky nízké hmotnosti, ale i vyžínací hlavě o průměru 2mm, měkké nastavitelné rukojeti a automatickému nastavování struny. Dobře ovladatelný, tichý akumulátorový vyžínač s výkonným lithiovým akumulátorem.


Inovační motor EC s nízkým příkonem a vynikající výdrží. Elektrický strunový vyžínač pyšnící se nízkou hmotností, nízkou hlučností, nulovými emisemi, bez omezení pohybu kvůli přívodnímu kabelu. Krásně poseká těžko přístupná místa.


Strunová sekačka neboli vyžínač je skvělým nástrojem pro úpravu trávníku kolem záhonů, obrubníků i stromů. Jeho podstatnou výhodou je skutečnost. Ten vydrží napájet elektromotor křovinořezu až minut. Indikátor stavu batérií - Telo vyžínača otočné o 180° a nastaviteľné do 5. Jeho robustný a inovačný systém kosenia Durablade umožňuje nep. Bezkartáčový pokročile řízený motor udržuje vysokou rychlost během vyžínání a snižuje spotřebu energie.


Sklopné madlo výrazně usnadňuje sekání na obtížně přístupných místech. Výkonný a lehký akumulátorový vyžínač k vyžínání tvrdé trávy na větších plochách. Průměr kruhového záběru 2mm s žacím listem na trávu.


Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Sicher durch den Winter. Vynikajúci výkon kosenia, komfortná manipulácia. Inovačný systém Durablade: vydrží až dvanásťkrát dlhšie ako. Splňuje vysoké nároky na výkon, ergonomii a snadné ovládání.


Lehký, pohodlný a snadno použitelný akumulátorový vyžínač pro vyžínání okrajů trávníku nebo malých ploch s vyšší trávou. FSA akumulátorový vyžínač bez akumulátoru a nabíječky. PŘI OSOBNÍM ODBĚRU MONTÁŽ A PŘEDVEDENÍ ZDARMA. U nás záruka roky namiesto rokov záruky na PROFI aj HOBBY STROJE.


Stroj zakúpený u nás v prípade servisu vyzdvihneme priamo u vás doma. Včetně ramenního popruhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky