úterý 6. ledna 2015

Skládací rýč

Skoda Citigo Dachträger vergleichen und immer zum besten Preis online kaufen. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Rýč Fiskars skládací „ARMY“ č. Spojuje dvě funkce v jednom - lze ho použít jako rýč a jako motyku.


Je dodáván v sadě s praktickým plátěným pouzdrem pro snadné přenášení.

Polní vojenská lopatka je vyrobena z kvalitního a odolného materiálu, díky kterému se jen tak nepoškodí. Skládací rýček se hodí jak do přírody, tak do. Snadno se skládá a rozkládá.


Rýč s kalenou čepelí, tvrzeným hliníkem a speciálním odolným plastem. Vysoce kvalitní rýč od Fiskars. Nová skládací polní lopatka typ NATO s penným plastovým pouzdrem.


Lopatka v kamuflážní barvě coyote tan. Tento typ rýče se hodí zejména pro tvrdé a kamenité půdy.

Jeho hrana snadno přesekne kořeny a pronikne mezi kameny. Dá se použít pro práci na zahradách i na stavbách. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Je praktický pro kemping, sport, apod. V dodávce je pouzdro s možností upevnění na opasek. Celková délka 5mm, složená 2mm. Díky kvalitě materiálu vám vydrží bez poškození mnoho let. Speciální skládací rýč - motyka Fiskars má kalenou čepel a pevnou konstrukci pro dlouhou životnost Vlastnosti: vhodný a praktický do přírody - dvojí.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. MFH US polní skládací lopatka - rýč černá US polní skládací lopatka MFH je kopie polní lopatky US armády s ozubenou hranou.


Je extra pevná a tvrdá, lopatka samotná je vyrobena z oceli, rukojeť je z pevného protiskluzového plastu. Dodáván v nylonovém pouzdře v maskovací barvě. Fiskars Solid je univerzální rýč se špičatou nabroušenou čepelí, která mě na vrchu nášlapnou plošku. Je vyroben z velmi kvalitní.


Ideální pro lehké kopání v normální až měkké zeminy.

Zboží se nachází v kategorii TÁBOŘENÍ, STANY, SPACÁKY, KARIMATKY, POLNÍ LAHVE, NÁDOBÍ APOD. Rýč může podle rozložení sloužit také jako motyčka, pilka. Vašich outdoorových či turistických aktivitách! Součástí je praktický obal s poutkem na opasek. Vstup do této kategorie.


Vhodný a praktický do přírody - dvojí funkce - jako rýč a jako motyka. Pokud rýč není v provozu zaujímá velmi kompaktní rozměry tj. Nová německá skládací lopatka, konstrukcí značně připomínající lopatky Fiskars.


V ceně lopatky je také látkové pouzdro s uchycením na opasek. Porozhlédněte se trochu v této kategorii, pokud hledáte skládací rýč nebo vhodné nářadí v podobě lopatky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky