čtvrtek 8. ledna 2015

Hotel krkonoše bazén

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Was Sie n ist hotel krkonoše.

Search Hundreds of Other Sites at Once. Krkonoše : Aktuální oficiální informace, dovolená, turistika, cyklistika, rodiny s dětmi, lyžování, sport, ubytování, hotely, pensiony, doprava, kultura. Rehabilitační bazén s termální vodou. Bazén má asymetrický tvar, jeho vodní plocha je cca 2m hloubka od do 5m.


Bazén je hotelového typu, teplota vody v bazénu je stupňů celsia. Nerezový bazén s masážním chrličem a dnovými perličkami je doplněn. Wellness je u nás dostupný pro každého: po celou dobu pobytu máte v ceně k dispozici bazén , vířivku, saunu, posilovnu i celé hotelové sportoviště.


Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (sprcha, WC), TV se SAT a WiFi připojení k internetu.

Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Nedaleko odtud jsou sjezdovky Skiareálu Mladé Buky a stejně jako v zimě lyžařům se tady v létě bude líbit cyklistům. Nechybí zde ani wellness bar s obsluhou. V nabídce najdete také pravé thajské masáže.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Mehr zu hotel krkonoše auf search. Mehr Ergebnisse zu hotel krkonoše auf search. Hosté mají k dispozici recepci, restauraci s barem, billiard a velké relaxační centrum ( bazén s protiproudem, sauna, solárium, whirlpool, masážní hydrobox, fitness).


Přehledný výběr ubytování s bazénem v Krkonoších. Vyberte si z nabídky: penziony, hotely , apartmány a chaty. Najděte si on-line hotely v Krkonoše. Na zahradě hotelu je pro ubytované hosty k dispozici bazén zdarma. Ubytovaní hosté mají možnost využít venkovní bazén a. Pokud se rozhodnete ubytovat v některém z velkých středisek, jako je Pec pod Sněžkou, Špindlerův Mlýn, Harrachov či Janské Lázně, můžete v některém zařízení navštívit také plavecký bazén.


Krkonoše nabízejí široké možnosti aktivního vyžití, na které vám týdenní dovolená nebude ani stačit. Spoustu zážitků si jistě odveze také po víkendovém pobytu.

Luxusní wellness hotel Harmony Club se nachází přímo na sjezdovce skiareálu Medvědín v malebném městečku Špindlerův Mlýn, v samém centru oblasti Krkonoše. Už se vám dusno a horko zajídá? Tak si vyrazte odpočinout do Krkonoš, kde se můžete těšit na hotel v Dolních Mísečkách, polopenzi a především na. Hotely a ubytování Krkonoše.


Bazén a vodní atrakce Areál Aquaparku Špindlerův Mlýn Vám nabízí příjemnou relaxaci v rekreačním a dětském bazénu se třemi tobogány včetně člunového tobogánu. K dispozici jsou i malá a velká vířivka, divoká řeka, whirlpooly, masážní trysky, aqua bike aj. Důl, ubytování Krkonoše , bazén , rodinné pobyty, rodiny s dětmi, dětský koutek, polopenze, apartmány, penziony Krkonoše , pobytové balíčky. Ubytování Krkonoše v nově zrekonstruovaném Penzionu Krkonoše Mladé Buky.


Příjemné prostředí, ideální pro letní i zimní dovolenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky