čtvrtek 8. ledna 2015

Klec na kuny

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Na kuny doporučujeme nízkoexpanzní PUR pěnu s proložením ocelovou vatou nebo hustším pletivem cca 1xcm. Dále je možné do menších prostor nastříkat sprej proti kunám, tento pach po dlouhou dobu kuny odpuzuje.


Průchozí klec - sklopec na kuny, na lišky a jinou škodnou zvěř. Klec je vyrobena z pozinkovaného svařovaného pletiva o tloušťce drátu 2mm a velikosti ok 17mm.

Použijte tuto klec a máte vystaráno. Klasická past je ideální k odchytu nejen kun, ale i koček, tchořů nebo lišek. Funguje na jednoduchém principu: zvíře vleze dovnitř sklopce, a jakmile se dotkne plošiny, spustí padací mechanismus a dvířka se uzavřou. Sklopce na lišky, tchoře, vydry nebo nutrie nabízíme v provedení s komorou na živou návnadu (vhodné na lišku) nebo průchozí se dvěma vstupy vhodné na plaché vydry, kuny, nutrie, bobra nebo jezevce. Nemusíte přemýšlet, jak vyrobit past na kuny nebo hledat sklopce na kuny v bazaru, protože naše sklopce na kunu nabízí nejvyšší kvalitu provedení, a to za nejlepší ceny na trhu.


Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž. Na dně nádrže je zbytek lepidla max. Rozměry jsou 1x 1x 100cm výška.

Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha cele nadrže cca 20kg. Klec na odchyt menší škodné zvěře pozinkovaná, nerozebiratelná 15x15xcm.


Do klece se umístí návnada, když se k ní zvíře přiblíží, dotkne se spínacího mechanismu, a silná pružina zavře dvířka. Doprostřed pasti na plošinku upevníte návnadu. Různé ultrazvuky na tohoto šmejda ničitele nefungují, postřik proti kunám také ne, jen si zasviníte kabeláž v autě lepícím hnusem ze spreje. Kupci dám návod při převzetí klece na co kunu chytat nejlépe a jak klec nejvhodněji používat.


Pouze osobní převzetí z důvodu velké velikosti klece. K tomuto účelu slouží pasti na kuny v podobě sklapců a klecí, kam je třeba kunu nalákat na nějakou její oblíbenou dobrotu – například vajíčko, šípky, třešně. I toto však není zaručené, protože kuna se převážně pohybuje skoky , a tak je jen dílem náhody, když do nalíčené pasti vleze.


Sklopec - odchytová klec na kuny , kočky, lišky. Nejlepší obchod pro myslivce a lovce s širokým sortimentem kvalitního zboží, který uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších myslivců a dobrodruhů. Jak použít tuto past: Připevněte past na vědro (vědro musí mít výšku minimálně cm). Kuny se protáhnou i velmi malými škvírami a často se dostávají i do střech novostaveb, které by měly být uzavřené dobře.


Past na myši (sklopec) Prodám novou past na myši. Pořídit si na pozemek psa – dobrou obranou může být i pes, ten ale musí být v přímé blízkosti míst, kde se kuna pohybuje, což není vždy proveditelné. Ideální jsou menší akční plemena například teriéři.

Velká sklopná past na kunu - sklopec na kunu , kočku, potkana nebo lišku. Na kuny fungují jako plašiče i lesklé předměty rozvěšené v okolí domu. Nejlepší pasti na kuny Na trhu je nespočet pastí na kuny a pokud se člověk při nákupu nechce spálit, je jich třeba projít desítky a řádně se vzdělat v tom, podle čeho je vybírat. Dobrý den, začala nám už zase řádit kuna a rozhodli jsme se pořídit konečně pořádny sklopec. Našla jsem na netu tyto, máte s nimi zkušenosti, nebo kte.


Oboustraná průchozí past na kuny. Jedná se o jednu z nejdelších pastí na trhu. Profesionální odchytový sklopec na kuny , psy, lišky, kočky a další škůdce. Popis: Past Tna kuny , tchoře, norky, potkany, kočky.


Past jednostranná, celozinkovaná, bodované pletivo s oky x 24cm o síle drátu 8mm. Past oboustranná na potkany, kuny , lasičky a kočky. Nedávno si prý stěžoval na to samé jeho souse takže se kuna nejspíš přestěhovala do jeho fabie. Pro snadnější manipulaci vybaven rukojetí.


Všechny díly sklopce pozinkovány pro dlouhodobou životnost. Podrobný návod k použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky