čtvrtek 8. ledna 2015

Sauna roudná plzeň

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Sauna Relax se nachází v Plzni na Roudné. Nabízí v celodenním a celoročním provozu pronájem několika samostatných privátních finských saun a infrasauny. Provozní doba dle objednávek na tel. Každá sauna a hydromasážní vana má samostatný vstup, vlastní sociální zařízení, dvoulůžko, lehátko, minibar, MPpřehrávač (možné použít vlastní nosiče) a bude sloužit pouze Vám.


Telefonické objednávky vyřizujeme denně od 8. Rádi Vás přivítáme v našich saunách, kde se můžete zahřát nejen na těle, ale i na duši a to díky příjemnému prostředí a maximálnímu soukromí, které Vám poskytujeme. Potírna s možností nastavení teploty. Ochlazovací bazénky s venkovní ochlazovnou, laminátová káď nebo bez ochlazovny.

WC, sprchy – k dispozici sprchový šampon, vysoušeč vlasů. Prostor pro odpočinek – lůžka, stolek, židličky, radiomagnetofon, lednice s nápoji. Restaurace Saloon Roudná Členité řešení restaurace přímo vybízí k pořádání malých i větších setkání, narozeninových party, ale také pracovních meetingů, vánočních večírků a podobně. Příjemné prostředí pro Vaši relaxaci diskrétní formou.


Wellness Club Plzeň - Free Time Centre. Bazén, vířivá vana, privátní sauna. Přehled míst v Plzni, kde je možné saunování. Možnosti saunování v Plzni. Saunování uvolňuje tělo i duši a přináší psychickou i fyzickou relaxaci, pohodu a přispívá k obnovení fyzických sil.


Ohřátí těla nad tělesnou teplotu je velmi příjemné a relaxující. Sauna se platí při odchodu a vratná záloha na klíček od šatny je 2Kč. Od našeho milého personálu si můžete zapůjčit ručník či prostěradlo za poplatek Kč.


Vířivka při svíčkách plus finská sauna s aromaterapíí na hodiny. Ustajujeme koně a chováme koně vlastní, ze kterých rádi vidíme vyrůstat i sportovní naděje. Jezdecký klub Dvůr Roudná. Umíme vařit Chcete se výborně najíst a pobavit v místě, které má svojí historii, svoji atmosféru a kde jste vždy vítáni?


Součástí Egyptského chrámu je i himálajská solná sauna s ověřenými pozitivními účinky na vaše zdraví. Dále můžete čerpat energii ve whirlpoolu v pyramidě , či můžete regenerovat tělo v infrasuně s technologií mořského klimatu (slaný vzduch a ozón).

Hotel u Pramenu nabízí profesionální ubytovací a gastronomické služby v Plzni. Zahrada, finská sauna , bylinné koupele a bezplatné. Plavecký klub Slávia VŠ Plzeň z. Vaše směnárna pro Západní Čechy a Plzeň Každý den se vám snažíme nabízet ty nejvýhodnější kurzy pro nákup nebo prodej valut bez poplatku.


Směnárnu Eurowex naleznete v centru Plzně v ulici Otýlie Beníškové mezi Kauflandem a Saským mostem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky