úterý 6. ledna 2015

Koupaliště valašské meziříčí

Děti i dospělí zde mohou trávit čas odpočinku nejen vodními radovánkami, ale také sportovními a zábavními hrami. Plavecký bazén Pro milovníky kondičního plavání máme k dispozici plavecký bazén s celkem drahami. Pro schlazení jsou k dispozici rekreační a plavecký bazén.


Choose from the largest offer of accommodations. Book directly at the owner at the.

Pátek je určen pro úřední jednání (v terénu nebo po předchozí tel. domluvě). Venkovní koupaliště nabízí plavecký bazén, dětský bazén se skluzavkou a bazén pro nejmenší. Milovníci volejbalu, košíkové a nohejbalu si mohou.


Krytý bazén nabízí volnočasové vyžití nejen pro děti, ale také pro dospělé. K dispozici jsou plavecký bazén, relaxační bazén a dětský bazén. Provozujeme dva bazény a dětské brouzdaliště. V bazénech najdete vodní hřib, masážní hlavice a trysky.


Platnost řidičského průkazu letos končí více než patnácti stům řidičům ve správním obvodu obecního úřadu obce s rozšířenou působností.

Celodenní vstupné: dospělý - 5-Kč děti, studenti do let, důchodci, ZTP - 3-Kč. Nejlépe hodnocené hotely s garancí. Příjemné přírodní prostředí zdejšího areálu je vyhledáváno především rodinami s dětmi.


K jejich odpočinku a rekreaci jsou přibližně od půlky. Ke sportovním a vodním radovánkám slouží bazén s novou fólií o velikosti 33x15m. Mezi hlavní atrakce patří.


Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Free Wi-Fi letní koupaliště. Název bezdrátové sítě je Free-WiFi-Valmez. Bufet bývá otevřen do začátku října. Koupaliště je otevřeno od poloviny června do konce srpna.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Naše webová stránka používá cookies. Pokud budete pokračovat v používání našeho webu, vyjadřujete tak souhlas s použitím cookies. IP adresa přiřazena automaticky od DHCP serveru.


Podporované standardy IEEE 802.

Pravidla využití sítě naleznete na úvodní stránce. Zrekonstruovaný zimní stadion. Barokní morový sloup se sochou Panny Marie na Náměstí. Návštěvníci se mohou osvěžit ve dvou bazénech, včetně dětského brouzdaliště, vodního hřibu, masážní lavice a trysek.


Nekryté koupaliště se skluzavkami a dětským hřištěm je otevřené v letních měsících a patří k němu minigolfové hřiště. V areálu koupaliště najdete. Více o turistice v regionu se dozvíte v turistickém průvodci po Valašsku a Beskydech: ZKOPCADOKOPCA. Beskydy uchvátí všechny Vaše smysly.


Plavecký bazén, rekreační bazén, dětský bazén, solná vířivka, tobogán, parní kabina, mokrý bar. Lyžování, akce, novinky, webkamery, cestování, ubytování, stravování, dovolená, zážitky - Beskydy, Valašsko. Pro návštěvníky koupališť je tu ještě jedna dobrá zpráva - drtivá většina areálů nezdražuje a zákazníci tak za vstupné zaplatí stejné peníze jako loni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky