úterý 6. ledna 2015

Sekačka kawasaki

Hodnocení produktu: (recenzí) Kvalitní benzinová zahradní sekačka MTD ADVANCE SPKV HW s ocelovým podvozkem, kvalitní motorem Kawasaki a objemným. Sečení trávy už nemůže být rychlejší a pohodlnější. Produkty na našem e-shopu mohou nakupovat pouze přihlášení zákazníci.


Pokud ještě nejste zaregistrováni, můžete tak. TIP: Nezkoušejte rukojeť naklánět dopředu. Uchopte rukojeť oběma rukama a vykročte. Rukojeť se poté automaticky nakloní dopředu a sekačka se dá do pohybu.


Když zastavíte, rukojeť se narovná a sekačka zůstane automaticky stát. Sekačka je ještě montovaná v japonsku TOKYU. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Kawasaki 5Vn vergleichen und immer zum besten Preis online kaufen. Luxusní sekačka se silným motorem a pojezdem, který se Vám plně přispůsobí!


Prodáváme jen to, čemu rozumíme. Traktorová sekačka na trávu hledáte použité nebo nové? Marktplatz für gebrauchte Landmaschinen.


Největší výhodou tohoto motoru je však jeho extrémně tichý chod , díky kterému je Swardman Edwin 2. Robusní konstrukce šasi je vyrobena ze slitiny hliníku tloušťka nože je mm. Hliníková kola jsou uložena na oboustranných kuličkových ložiscích. Pak sekačka okamžitě chytne na první škubnutí.


Velmi snadno se přechází ze sekání s košem na mulčování nebo na výhoz do stran. Weibang range of products have passed the CE certification, and been exported to more than countries. Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Vyniká skvělou ovladatelností, překvapivě tichým a ekologickým motorem Kawasaki a dlouhou životností. Edwin Standard má ve výbavě 5ti nožové vřeteno zajišťující precizní střih travních stébel. Benzínové sekačky, elektrické sekačky, pojezdové sekačky i bez pojezdové sekačky a vřetenové sekačky.


Sekačky s motory VeGA, BS, Kohler, Honda, Kawasaki s kvalitním a zajištěným servisem. Díky svojí nízké konstrukci se snadno dostane pod panely fotovoltaických článků, nebo stromy v sadu a sekání je velmi pohodlné, účinné a rychlé. Svahová sekačka - speciální konstrukce zajišťuje možnost sečení v prudkých svazích. Filtr vzduchu vhodný pro motory Kawasaki. Jedná se o 4-dobý motor o výkonu PS s OHV rozvodem.


Silný tok vzduchu zaručuje výborný sběr trávy s perfektním pěchováním v koši. Profesionální travní sekačka na vysokovou trávu s bočním výhozem tj. Motor - KAWASAKI , 6HP Japan,. Na motory Briggs Stratton, Kawasaki a Kohler platí záruční doba dle záručních podmínek Briggs Stratton, Kawasaki a Kohler. Běh záruční lhůty počíná běžet dnem prodeje, vyznačeném v záručním listu a zároveň přiloženém daňovém dokladu.


Sběrný koš o objemu litrů. Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Záběr Záběr u sekačky je šířka pruhu, který sekačka poseká. Objem koše Převodovka Převodovka umožňuje upravit rychlost pojezdu podle potřeby obsluhy.


Umožňuje také couvání stroje (R).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky