pondělí 8. června 2015

Drtič ovoce na vrtačku

Tento drtič je poháněn běžnou ruční el. Pro pohon stroje stačí el. W (u vrtačky raději 350W), což splňuje téměř každá el. Ovoce není potřeba krájet na menší kusy.


Rychlé a snadné zpracování úrody – to je důvo proč si pořídit drtič ovoce.

Drtič na ovoce na elektrickou vrtačku. Teno drtič na ovoce je určen k drcení ovoce pomocí běžné elektrické vrtačky. Nádoba drtiče je vyrobena z nerezového plechu o objemu 20L, víko s bajonetovým uzávěrem z potravinářského polyethylenu. Na jeden pracovní cyklus rozdrtíte minimálně kg jablek.


Tato drtička na jablka je určena k. Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Slouží k drcení tvrdého ovoce (jablka a hrušky) před lisováním, případně syrových brambor. Na ocelovém rámu je upevněna plechová násypka a dva.

Určeno pro drcení ovoce při. T je ideální doplněk pro zahrádkáře hledající zařízení na výrobu moštů a vín. Mlýnek na hrozny : slouží pro mačkání hroznů, lze též použít na drcení ovoce v případě výměny válců s hroty. Ty se roztáčí přes ozubená kola otáčením kliky. Díky tomu mají lepší odolnost, životnost a hygienický provoz.


Domácí výroba - přišroubuje se na stoličku, starou židli apod. Povrch horší, chtělo by asi natřít. Osobní převzetí Praha večer cca po 18hod.


Nejlevnější e-shop ZERO velkoobchod s obaly, dárkovým, svatebním a party zbožím. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vrtačka musí být vybavena zpětným chodem. Dobrý den vyznavačům cideru, u nás ve společnosti Oblastní průmyslový podnik Polička vyrábíme vynikající drtič jablek z nerezu.


Pěstujete-li jabloně, asi vás velká úroda jablek nijak nepřekvapí. Možná by se vám hodil drtič ovoce. Kč: ALDO lis na ovoce 18l r. Každopádně už jsme vybrali ten moštovač hydraulický a drtič na ovoce jsme nakonec zvolili elektrický na vrtačku.

Začátkem týdne objednáme a potom ještě napíšu jak je na tom zpracování atd. Vyrábějí se lisy ruční, elektrické na vrtačku a elektrické. Elektrické drtiče ovoce jsou vhodné na větší objemy ovoce.


Jelikož jablka bývají tvrdá, vyplatí se drtič poháněný motorem. Použitá nerezová ocel zajišťuje absolutně hygienický provoz, pěkný vzhle velmi vysokou odolnost a také dlouhou životnost tohoto stroje. Chci dělat drtič na ovoce , tak bych potřeboval radu od zkušených.


Jestli chceš, vyfotím ti drtič , který jsem si vyrobil na moštování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Níže naleznete zboží odpovídající vašemu dotazu v internetových obchodech. Prodám drtič na ovoce talířový ( není to mixer nedělá kaši ,ale materiál je pěkně nastrouhaný asi jak na kuchyňském struhadle) odpadá hořkost na základě rozbitých jader v moštu či pálenky. Nejjednoduší krouhač na ovoce -jádroviny je z obyčejné hliníkové staré mlékařské konve.


Dno se vyřeže, do užšího hrdla konve se vsadí vyrobené nerezové kolečko-proti sobě jakoby napůl nařezané a vyhlé a nabroušené flexou a vznikne podobný nůž jako u kuchynského robotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky