pátek 5. června 2015

Motorové pily benzínové

Ty nejsilnější modely se hodí na těžbu dřeva v lese, slabší pily zastanou spoustu práce na zahradě nebo při řezání dřeva doma. Vybírat můžete z osvědčených modelů předního evropského výrobce OLEO-MAC či spolehlivých strojů značky PATRIOT, která se specializuje především na pily z kategorií hobby a farmářských. Hodláte doplnit zásoby dříví na topení, pokácet strom na zahradě a nechcete se dřít? Naše pily budou v každém případě ideálním pomocníkem.


Nadělejte ze stromu během chvilky polínka.

Veľmi vhodná pre prípravu palivového dreva, na stavebné práce a stínanie malých stromov. Benzínové řetězové pily. Stihl pro prořezávání stromů, probírku dřevnatých porostů, údržba domu a přípravu palivového dřeva.


Užijte si práci se dřevem. Oproti elektrickým motorovým pilám jsou výkonnější, lze s nimi pracovat bez ohledu na počasí, ale jsou náročnější na údržbu. Výběr motorové pily spočívá zejména v tom, kde budete řezat.


Následně je třeba věnovat pozornost také průměru a tvrdosti řeziva.

V neposlední řadě zvažte hmotnost motorové pily - budou s ní dělat jen samí statní chlapy, nebo k ní pustíte i muší váhy? Hmotnost ještě vzroste po přidání oleje a paliva. Tie najsilnejšie modely sú vhodné na ťažbu dreva v lese, slabšie píly zastanú. I z velkých dřevin nadělají během okamžiku polínka. Nejsou však pouze pro profesionální lesníky.


Hobby či farmářské pily uživíte i na zahrádce. Silné motory a ostré řetězy vyžadují zvláštní pozor při. To vše najdete v této kategorii kvalitních řetězových pil. STIHL je výrobcem velmi široké škály různých modelů řetězových pil. Pro jakýkoliv účel najdete v nabídce firmy STIHL optimální typ.


Délka lišt se pohybuje kolem až centimetrů. V této kategorii můžete samozřejmě narazit na opravdu levné modely i značkové výrobky. Kompaktní motorové pily Výkonné kompaktní benzínové pily solo by AL-KO pro náročné uživatele přesvědčují nejenom svou výkonnou pohonnou jednotkou s válcem opatřeným vrstvou nikl-křemíkového karbidu, konstrukcí se snadnou údržbou i systémem mazání řetězu a lišty – navíc se snadno ovládají a optimálně padnou do ruky. Oproti akumulátorovým a elektrickým jsou výkonnější, ale za to těžší a náročnější na údržbu.


Vysoce výkonná motorová pila s mnoha prvky profesionálních pil. Tato pila je ideální univerzální pila pro uživatele, kteří pravidelně nekácejí stromy.

Profesionální pily HUSQVARNA, XP a výkonné robustní pily jsou navrženy pro denní provoz a jsou určeny pro uživatele, kteří požadují to nejlepší. Pracujete často se dřevem? Husqvarna a McCulloch procházejí dřevinami jako nůž máslem. Silnější výkonné stroje zastanou svou práci v lese při těžbě dřeva, výkonově. Moderní, lehká pila s benzinovým motorem o výkonu kW s ErgoStart a zařízením pro rychlonapínání řetězu.


Nicméně pro náročnější práci se jedná o jasnou volbu. Jasnou výhodou je kromě efektivnější výkonnosti také mobilita. Motorové benzínové pily jsou sice hlučnější a dražší, ale za to jsou mnohem výkonnější a nejste omezeni zdrojem elektrické energie a můžete tak pilu používat takřka kdekoli.


V nabídce řetězových pil, které si můžete u nás zakoupit, máme značky STIHL , AL-KO , NAREX nebo VARI. MS 1Malá kompaktní benzínová pila s motorem 2-MIX Moderní malá benzínová pila pro řezání palivového dřeva a práce kolem domu a na zahradě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky