pondělí 8. června 2015

Otevírání brány

Po doplnění pohonu ozubeným hřebenem získáte kompletní automatizaci posuvné brány. Pohony garážových vrat slouží pro automatizaci sekčních nebo výklopných vrat. Jedná se o cenově nejdostupnější automatizaci brány pohonem. Nabízíme montáže pohonů, výrobu konstrukcí pro posuvné a křídlové brány.


U nás jen kvalitní a spolehlivé pohony bran a vrat. Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies (viz Podmínky používání ).

Naše pohony bran lze instalovat na všechny křídlové brany a vrata, jak starších typů bran tak i nových typů bran a to pro otevírání dovnitř i směrem ven. Horní koncový doraz posuvné brány 80mm s naváděcími olivami. Tichý a bezpečný provoz - Při otevírání se vjezdové brány plynule rozjedou bez trhnutí a před zavřením se jemně přibrzdí. Ty můžete ovládat nadzemními lineárními elektropohony, které umožňují otevírání brány směrem k objektu nebo od objektu.


Chcete-li, aby pohon nenarušoval celkový dojem z pohledu na bránu, namontujeme vám podzemní pohon. Automatické zavírání křídlové brány pro nás tedy není problém. Navíc je možné pohon namontovat dodatečně, tudíž pokud máte pěknou a funkční bránu, není třeba ji měnit za novou.


Stačí přidání pohonu křídlové brány.

Systém pohonu zajistí zablokování otevřeného křídla, abyste mohli snadno a bezpečně projet. U této řady branek nelze použít automatizaci, jsou pouze na manuální otevírání. Vyrábíme české brány a branky SAVAN. Jsme český výrobce bran a branek.


Naše produkty vyrábíme v Malé Hraštici ve Středočeském kraji. Pohony křídlových bran jsou nezbytné pro fungování moderních vrat a různých typů vjezdů na pozemek či do objektu. V této kategorii si můžete vybrat pohony pro křídlové brány v lineárním provedení, případně vyzkoušejte podzemní pohony křídlových bran. Horní brána dálkové otevírání nemá, ale je možné ji otevřít také mechanicky, pokud se někdo předem s pracovníky technických služeb domluví, že dovnitř areálu potřebuje například kvůli údržbě hrobového místa vjet s automobilem.


Otevírání Svaté brány na Dobré Vodě 13. Offnung der Heiligen Pforte in Maria Trost. GSM Klíč - mobilem zdarma otevři vrata, brány , závory. Produkty GSM Klíče Příslušenství. Možnost ovládání dalších zařízení - zabezp.


Stabilní a bezpečné pro pohodlí Vašich průjezdů. Vhodné pro průmyslové objekty i rodinné domy. Posuvné brány jsou oblíbené pro svou jednoduchou konstrukci, funkční spolehlivost a značnou úsporu místa.


Elegantní řešení pro členitý terén.

Brána je tvořena jedním posuvným křídlem. Pohony se rozdělují podle toho, pro jaká vrata nebo brány jsou určeny a rovněž podle síly, kterou jsou schopny vyvinout. Naše společnost používá výhradně kvalitní časem prověřené pohony vrat a bran , které prošly dlouhodobým testováním a odpovídají evropským normám.


Brány rozeznáváme podle způsobu jejich otevírání na křídlové, posuvné nesené a posuvné kolejnicové. Posuvné brány otevíráme posunem do strany mimo vozovku, křídlové brány otevírají svá křídla do vozovky. Privátní brány (brány u soukromých objektů) mají narozdíl od bran průmyslových menší četnost svého otevírání.


Pak je pro větší bezpečnost do branky umístěn elektrozámek, který otevírání brány zastaví v případě, že branka není zcela zavřená. Otvírání otočné nebo posuvné? Podle toho, kolik máme za branou v zahradě místa, zvolíme otevírání posuvné nebo otočné. První možnost je ideální.


Klasické křídlové brány jsou minulostí – dnes jsou instalovány moderní křídlové brány, které mají pevnou a odolnou konstrukci a barevně je můžete sladit s ostatním exteriérem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky