pondělí 8. června 2015

Popelnice na sklo

Kromě klasických plastových popelnic na kolečkách, díky kterým se s nimi skvěle manipuluje, můžete potkat i zvonové kontejnery na bílé nebo barevné sklo. Obětujte minutku svého času a rozlišujte bílé a čiré sklo, které patří do bílých kontejnerů na sklo, od toho barevného, které patří do zelených kontejnerů na sklo. Dnešní zásah hasičů ze stanice v Karviné při požáru popelnic v Mendelově ulici. Plastová popelnice na tříděný odpad 1l - sklo.


Vhodné pro sběr komunálního i průmyslového odpadu.

Odpovídají DIN EN 840-1. Odolné UV záření,nízkým a vyšším atmosférickým teplotám. Hladké povrchové plochy brání ulpívání odpadu. Rezistentní vůči chemickým a biologickým vlivům. Popelnice a kontejnery kovové, jsou vyrobeny v České republice.


U nás jsou na plasty, papír a sklo na několika místech kontejnery. Ale pro některé lidi to může být daleko.

Takto budou mít popelnice přímo doma. Myslím si, že se bude třídit víc než dosud a obec za svod odpadků ušetří,“ řekl muž. Za popelnici platí nyní pět set korun ročně.


Pokud jsou k dispozici oba, je důležité třídit sklo i podle barev: Barevné do zeleného, čiré do bílého. Pokud máte kontejner na sklo jen jeden, pak do něj dávejte sklo bez ohledu na barvu. Vytříděné sklo není nutné rozbíjet, bude se dále třídit!


Díky svým vlastnostem se dá skleněný odpad recyklovat do nekonečna. Pojmou až 1kilogramů odpadků , díky odolné struktuře vydrží dlouhá léta a neprasknou. Sklo dělíme na bílé a barevné. Rozbitné a nerozbitné a taky na čisté a špinavé. Jen ho musí někdo házet do těch správných kontejnerů, kterých je všude více než dost.


Byť pravda, tu a tam přeplněných. Naštěstí, sklárny mají stále o recyklované sklo zájem. V ČR se úpravou vytříděného skla zabývá celkem šest zařízení.


Třicetiletá Božena hodila svého chlapečka do popelnice.

Nádoby odpovídají normě DIN EN 840-1. Další dokumenty od Obec Jirny Oznámení o výběrovém řízení - referent živnost. Ovšem tyto platové nebo plechové nevzhledné nádoby často postrádají estetickou hodnotu a kazí vzhled předzahrádky nebo jiného prostoru, kde jsou umístěny. Ovšem být to tak nemusí, stačí popelnice umně zamaskovat. Přesně o tom bude dnešní článek.


To se pochopitelně promítá i do nádob na odpad. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Polyethylenový kontejner na sklo, typ S Kontejnery na tříděný odpad se spodním výspem jsou vhodným řešením pro města, obce a výrobní provozy.


Kontejnery vyrábíme v našem výrobním závodě Elkoplast v Bruntále z vysoce kvalitního polyethylenového granulátu bez použití recyklovaných příměsí. SULO CZ, odpadové hospodářství, popelnice Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.


Plastové popelnice na kolečkách, která jsou celopryžová, musí být tedy velice kvalitní, odolné proti vlivům prostředí i proti poškození a musí se s nimi dát snadno manipulovat. To vše přitom splňují špičkové plastové popelnice El.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky