úterý 9. června 2015

Veltlínské zelené charakteristika

Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Poslední ročníky ale jasně ukazují, že Veltlín má na víc a je vhodnou odrůdou k přípravě kvalitnějších vín a to především přívlastkových, ale i ledových a slámových vín. Na Moravě se Veltlín pěstuje ve Znojemské, Velkopavlovické oblasti a na Mikulovsku. Veltlínské zelené kvete v polovině června, zraje (zaměkání hroznů) v srpnu a dozrává v polovině října. Veltlínske zelené Víno odrody Veltlínske zelená je aromatické, s charakterom domáceho ovocia, mandľovou arómou, tónmi lipového kvetu, špargle a zeleného hrášku.


Má veľmi dobrú chuťovú plnosť a pikantnú kyselinku. Charakteristika vína : Víno zlatožluté barvy s typickou pepřovo-kořeněnou aromatickou. Tam je také nejvíce pěstovaná – na.


Elegantné štíhle telo ma intenzívnu chuť, sviežosť, ovocnosť a mineralitu. Vchuti jsou patrné ovocné tóny, tělo je vyvážené, svěží s vyšším obsahem příjemných kyselin. Ochutnejte nefalšované znojemské veltlíny - na Vinotrh. Vyzkoušejte skvělý pozdní sběr a výběr z hroznů. Nabízíme Veltlín v několika variantách od jakostních vín, přes vína v pozdním sběru, vína suchá i polosuchá.


Vyberte si víno z vinařství Bílkovi, Zborovský, Sing Wine či Bergmann z Rakouska. Farba vína je zlatožltá. Ve víně najdeme oříšky, bylinky přecházející do sušených jablíček. Víno je vďaka vyšším kyselinám svieže s vôňou tropického ovocia.


Pri vyzretejších vínach prechádza do medovo lipovej vône s nádychom zeleného korenia a zelených jabĺk. Harmonická vůně ostružin, černého rybízu a nakládaných višní. Intenzivní ovocné tóny lesních plodů.


Náznak červeného rybízu dobře vyvažuje sametovou tříslovinou. Výjimečná rovnováha s pozoruhodnou délkou. Na sprašových pôdach poskytuje víno s medovo-lipovou vôňou, na žulových podkladoch s dymovo-korenistou. Pikantní a po citronovém pepři.


Za kořením se otvírají bohaté tóny jablek a špendlíků. V intenzivní vůni dominuje. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Má strednú odolnosť voči mrazu. Chuť je svieža s ovocným buketom, horko-mandľová priam medovinová. Vôňa je v podstatnej miere ovplyvnená pôdou, na ktorej je vinič pestovaný.


Preto sa môže nadobúdať charakter korenia, mandlí alebo lipového medu. Zelenkavé víno se zlatavými tóny. Vůně je ovocná,plná limetek a citrusů.


V chuti se snoubí ovoce s typickým kořenitým buketem. Dolních Rakous, možná ze severní Itálie, z oblasti Valtelina. Množstvo intenzívnych exotických tónov, vo vôni aj v chuti však vínu dominuje odrodová charakteristika.


Súhlasím Vážení návštevníci, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Mohutná chuť tohoto suchého vína působí sladkým dojmem. Barva vína je žlutozelená, vůně intenzivní, kořeněná až pepřnatá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky