úterý 9. června 2015

Vertikutátor motorový

Sicher durch den Winter. Hochwertige Ersatzteile für Ihren Ducato jetzt online kaufen - große Auswahl. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Zcela nový profesionální.


Vertikutátor se na první pohled podobá sekačce, jen je o něco menší. Má odnímatelný koš na sběr travního odpadu, který použijete, nechcete-li nechat zbytky trávy zetlít.

Elektrický vertikutátor zajistí dokonalou péči o váš trávník bez velké námahy. Trávník bude dokonale provzdušněn, zdravý, hustý, krásně zelený a zbavený nežádoucích zbytků rostlin. Benzinový vertikutátor si snadno poradí s rozlehlými travními plochami a zvládnou i práci ve členitém terénu.


Stroje mají větší záběr a díky 4taktním motorům také výrazně silnější výkon. Práce s nimi je tedy rychlejší. Navíc uspokojí svou spolehlivostí a kvalitou zpracování i velmi náročné uživatele. Na hřídeli má však svisle umístěné vertikutační nože, které nařezávají travní drny a zbaví trávník staré plsti a mechu.


Pružiny pak všechny nečistoty a odumřelé zbytky trávy shrabou a trávník dokonale vyčešou.

Trávnik bude dokonale prevzdušnený, zdravý, hustý a zbavený nežiaducich zvyškov rastlín. Možno použít k aplikaci kapalných i tuhých látek, nebo jako fukar. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Provzdušňovač však nemá pouze tuto funkci, hravě také z trávníku odstraní zbytky odumřelých rostlin, plevel a další nežádoucí prvky jako např. Provádíte provzdušňování také na místech, kde není žádná zásuvka- S benzínovým modelem 5to není žádný problém.


V cene nožový aj pružinový valec. Nejlevnější půjčovna zahradní techniky (rotavátor nebo vertikutátor na celý víkend 700Kč). V Petřvaldě, tj blízko měst Ostrava, Bohumín, Karviná.


Motor Honda OHC GC 13 výkon 4. Vertikutace je nezbytnou podmínkou pro údržbu pěstěné trávy.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zajišťujeme prodej, servis a půjčování pneumatického i elektrického nářadí a produkty našich kamenolomů.


Výhody Kvalitní a výkonný benzinový. K tomu je zapotřebí si vybrat vhodný vertikutátor , který dokáže s údržbou zahrady a trávníku doslova divy. Celý článek ke skupině vertikutátory si můžete přečíst v novinkách.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky