čtvrtek 11. dubna 2019

Profesionální sekačky

FERRIS profesionální sekačky. Samotný systém zavěšení od firmy Ferris nabízí koncovému uživateli celou řadu výhod od zvýšeného komfortu obsluhy po zvýšení produktivity. Do této kategorie patří traktory, sekačky , travní sekačky , křovinořezy,elektrocentrály, čerpadla, pás.


Uživatelé, kteří s těmito stroji trvale pracují, od nich očekávají maximální výkon, spolehlivost, pohodlí a hospodárnost, to vše ve spojení s inovativním a atraktivním designem. Motorová sekačka WEIBANG WB486SB V-R. Všechny naše profesionální ruční sekačky jsou navržené tak, aby splnily náročné požadavky úprav terénů a samospráv.

Profesionální ruční sekačky Zažijte kompaktní výkon pro kompaktní plochy. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. V oblasti sekaček pro profesionály zaujímají stroje. Türöffnungen schnell und preiswert Anruf ist kostenlos! Navržená pro komerční provozovatele je sekačka John Deere Cperfektní pro používání ve stísněných prostorách.


Nemůžete vyplnit toto pole. Pojezd při sečení je zajišťován pohonem všech kol. O nás Svahové sekačky SPIDER Unikátní zařízení pro profesionální údržbu svažitých, nepřístupných a rozlehlých ploch.

Jsou všestranné a houževnaté bez ohledu na to, jakou trávu sečete. Sekačky s vlastním pohonem. Silná, robustní, výkonná a bezpečná - sekačka JX90CB kombinuje, vše, co by mohl profesionální uživatel chtít pro celodenní efektivní a komfortní provoz. Michal Ingr – Obchodník. Firma AS Motor je středně velký rodiiný podnik v jižním Německu a již více než let úspěšně vyrábí sekačky na vysokou trávu a dvoutaktní motory.


Ušetří Vám spoustu sil, protože sekačku nemusíte tlačit. Samozřejmostí je masivní šasi, kola uložena v kuličkových ložiscích a centrální nastavení výšky sečení. Budoucnost zahradní techniky patří především strojům, a to firma Roušavý z Lipovky moc dobře ví. Benzínové motorové sekačky na trávu WEIBANG. Nářadí a stroje pro profesionální údržbu trávníků.


ISEKI představuje v mnoha oblastech technický standard. Prodáváme sekačky, pily, křovinořezy, travní traktory, štípačky dřeva, elektrocentrály, čerpadla, vertikutátory a ridery. Robotické automatické sekačky Automower, iMow, Autoclip a Miimo. Jste profesionál a hledáte sekačku na své úrovni?


Zde najdete velké, spolehlivé, profesionální sekačky německé kvality vybavené motory. SEKAČKY Stiga Stiga je největším výrobcem zahradní techniky v severských zemích a jedním z nejdůležitějších výrobců v Evropě. Sortiment výrobku má záběr od malých elektrických sekaček až po velké zahradní traktůrky pro profesionální použití.

Zahrnuje výrobky jako jsou travní sekačky , ridery, strunové sekačky , křovinořezy, drtiče zahradního odpadu, pily. WEIBANG WB 5SKVPRO - tlakové mazání - profesionální sekačka s 3-rychl. Proti své konkurenci nabízejí sekačky VeGA větší záběry či vyšší výkony. Celkově oplývají vysokým stupněm výbavy, kvalitou zpracování a poměrně pěkným designem. Akciová společnost PEKASS zastupuje na českém trhu špičkové výrobce zemědělské, komunální a silniční techniky.


Chcete také pěstěný ,,anglický trávník s typickými pruhy? Máme pro Vás sekačku Weibang 4SB V-R. Prostřednictvím autorizovaných obchodních a servisních Prostřednictvím autorizovaných obchodních a servisních zástupců zajišťujeme servis do hodin na celém území ČR. ISEKI Japonské profesionální sekačky a traktory. Traktorové sekačky, kompaktní trakotry a univerzální nosiče.


Podle čeho si vyberete tu správn. Panter je stavebnicová řada, u které jsme zúročili veškeré naše poznatky v oblasti vývoje nových strojů. Díky tomu se jedná o plně profesionální stavebnici, jež je určena drobným pěstitelům i profesionálním zahradníkům, kteří touží po velmi moderním stroji. Prodej a servis profesionální zahradní a komunální techniky.


Nabízíme kompletní nabídku špičkových strojů pro komunální a zahradní využití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky