úterý 2. června 2015

Bazénový obklad

Samozřejmostí jsou ve stejných dlaždice s protiskluzovou povrchovou úpravou ve stejné barvě, vhodnou zejména pro prostory jako jsou sprchy, šatny, bazény či jiné vlhké provozy. S takto upravenými hranami jsou tyto obklady vhodné i samostatně jako bazénové krajnice (viz způsob pokládky). Pokládka: Z důvodu rozměrových odchylek tyto dlaždice pokládáme se spárou 8-10mm, kterou následně vyspárujeme. Na obkládání ploch okolo bazénů s uložením za bazénové lemy. Pro pohledové ukončení je možné vymýt i hrany dlaždice, které můžeme použít i na.


Výrobce Wpc spolešnost Woodplastic. Nabízíme obklady bazénů a dlažby kolem bazénů jak pro interiér tak exteriér. Pokud hledáte dlažbu k venkovnímu bazénu, širší výběr naleznete v naší nabídce 2cm venkovních dlažeb. Pracovní postup - detailní popis. Příprava: Podklad musí splňovat vlastnosti předepsané projektovou dokumentací.


Travertin je věrná kopie skály vyskytující se v přírodě pod stejným názvem. Hladce řezané plochy odhalují pórovitou strukturu. Obklady a mozaiky pro bazénové vany.


Mozaika za kuchyňskou linkou je tradiční stálice. Podívejte se, jak originálně může vypadat. Výrazný mohutný profil ve tvaru poloviční kapky – imitace středomořských antických dlažeb. Na řezu profil vlny ukončení lemu mírně zaoblenou hranou pro pokládku nad úroveň okolní dlažby a také možné navázání na další bazénovou dlažbu.


Povrch lemovky má středně výraznou protiskluzovou úpravu. Barevnou řadu Gres dodáváme se standardními povrchy (lesk, pololesk, mat a protiskluzový povrch). Základními formáty jsou 2x 25 2x 12 1x 1a 6x 2mm.


Vhodné barevné propojení keramických. Povrch kamenné desky je štípaný a tím pádem protiskluzový, hrany jsou ručně zasekávané a mají krásný přírodní vzhled. Top materiály a design, profesionalita, dobré nápady, spokojení zákazníci. Stiskem tlačítka „Odeslat“ souhlasím s tím, že vyplněná e-mailová adresa bude zpracována k marketingovým účelům, včetně zasílání novinek. Bazénový program AQUAPARK MOST.


Zářivé barvy mozaiky Diva o. Lemy nabízíme ve velikosti 80x25x3cm tloušťka, v barvě Classic - bledobéžovej (Ivory). Keramická mozaika Anthologhia od APPIANI. Vymývaný povrch je tvořen oblázky nebo drtí různého zbarvení. Použití: Tyto dlaždice se používají v kombinaci s bazénovými lemovkami.


Vzhledem k uložení do roviny s těmito krajnicemi usnadňuje montáž zastřešení bazénu. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a. Rozhodnete-li se pro obklady a dlažby, vybíráte materiál s mnoha přednostmi. Dlaždice se snadno udržují, mají dlouhou životnost a nabídka tvarů a. Pokiaľ chcete prímať informácie o najnovších výrobkoch a ponukách, zadajte svoj e-mail.


Predaj prirodneho kamena. Kamenne obklady , dlazby, kamen do zahrady,okrasne kamene,štrky. Slevy až na vybrané typy materiálů.


Stavebniny Přemysl Tůma - Prodej stavebních materiálů, technické poradenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky