úterý 2. června 2015

Dřevěné dětské domečky

Dveře, okna, schůdky, střecha - tím vším jsou téměř všechny dřevěné dětské domečky vybaveny, aby se Vaše děti cítily ve svém domečku jako v opravdovém domě. Specializovaný e-shop na hračky ze dřeva, zejména dřevěné domečky pro panenky, dětské dřevěné kuchyňky, dřevěné sety pro kluky apod. Dřevěné dětské domečky pro nekončící radost vašich dětí. Nabízené domky jsou vyráběny s důrazem na bezpečnost dětí, dlouhou životnost. Jednoduché sestavení dětského domku, které hravě zvládne každý rodič, za pomocí běžného hobby nářadí.


Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Venkovní domečky pro děti snadno zakomponujete do stylu vaší zahrady, věřte, že je opravdu z čeho vybírat. Plastové domečky nejrůznějších tvarů i barev, nebo domečky dřevěné, které snadno sladíte se stylem nejen zahrady, ale také vašeho rodinného domku – od střechy až po fasádu.


Dětské zahradní domečky jsou určeny pro celoroční venkovní použití, ale nic vám nebrání dát dětem domeček i dovnitř domu! V naší nabídce najdete jak dřevěné dětské domečky , tak i plastové dětské domečky. Kvalitní dřevěné hrací domečky jsou hračkou, která dítě rozvíjí a zároveň učí. Nabízíme několik variant domečků s funkčními okny i dveřmi. Dětské cedrové domečky AXI jsou předurčeny ke hraní, lezení, objevování a podporují dětskou fantazii.


Hrací domeček je vyroben ze 1 cedrového FSC dřeva, je stabilní,. Dětské domečky jsou velmi oblíbené, protože jsou levné, jednoduché na instalaci a zabírají minimum prostoru. Nejvhodnější je umístit dřevěný domeček na zahradu.


Pokud ale máte v domě dostatek prostoru, můžete dát dětský domeček i tam. Domek ze dřeva pro děti je vyráběn z kvalitního smrkového dřeva. Jsme připraveni Vám zhotovit domečky ze sibiřského modřínu - jednoho z nejtvrdších, odolných a trvanlivých dřevěných materiálů. Domečky vyrábíme v České republice a díky panelovému sytému stěn zvládne montáž každý domácí kutil. Vybírat můžete z variant se skluzavkou, pískovištěm či houpačkami, nebo nám zašlete váš návrh a my vám přání rádi splníme.


Dětské dřevěné domečky Hrát si v domečku milují jak batolata, tak i starší děti. Pořiďte Vašim dětem jejich vlastní domek - vyberte některý dětský zahradní domeček. Tyto hrací domečky ocení nejen děti, které se rády schovávají, ale stanou se také dominantou Vaší zahrady.


Mohou mít třeba podobu hradu nebo disponovat vlastní zahrádkou. Co se rozměrů týče, seženete v nabídce současných obchodů jak ty malé, tak skutečně velkorysé „vily”, dokonce patrové. Základní dřevěné domečky – jednoduše a účelně zpracované dřevěné domečky bez širšího příslušenství a vnitřního vybavení, obvykle bez podlážky, vhodné i do bytu Dřevěné zahradní domečky s vybavením – propracované a stabilní dřevěné domečky s vnitřní výbavou a podlážkou, propracovanými detaily, často je součástí předzahrádka, vhodné. Zahradní domek pro děti Blanka - Impregnovaná borovice v tlakových komorách. Zde Vám nabízíme venkovní dřevěné domky pro Vaše ratolesti, které jsou vyrobeny ze smrkového dřeva.


Sertifikováno dle EN 71-8. Na výběr je různé barevné provedení , s povrchovou úpravou, či bez ní pro tvořivé rodiče i děti. Naše dětské domečky, dřevěné domky, domky na nářadí, dětská hřiště máte možnost vidět ve vzorkovně u naší provozovny. Naši pracovníci Vám ochotně poradí a zodpoví Vaše dotazy. V případě Vašeho zájmu jsme schopni Vám do jednoho pracovního dne předložit nákres a přibližnou kalkulaci ceny.


Hledáte, kde mají dřevěné dětské domečky , které něco vydrží? Tyto dřevěné domečky pro děti designově i tvarově vycházejí z klasických zahradních domků pro dospělé s drobnými dětskými prvky v podobě vesele tvarovaných oken a dveří. V nabídce najdete domky různých velikostí a tvarů, také zahradní domky s krytou verandou nebo vyvýšenou terasou.


Domečky pro děti, ve kterých si vaše děti budou moci nejen hrát, ale především rozvíjet svou fantazii. Luxusní zahradní domky pro každého, kdo chce prožívat dny na své zahradě v komfortu elegantní dřevěné stavby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky