pondělí 1. června 2015

Mochyně peruánská sušená

Obsahuje 4x více vitaminu C než pomeranč. Společnost Natural se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další. Tyto plody rostou na jednoleté bylině Physalis peruviana, která se pěstuje v tropických a subtropických oblastech a zajímavé na ní je, že kvete v noci. POMOZTE PLANETĚ DÝCHAT Ke každé objednávce zdarma přidáváme semínka různých stromů.


POUŽÍVÁME EKOLOGICKÉ OBALY. Plody jsou bohaté na vitamin C, podporují dobrou imunitu organismu.

Panax Ginseng), čiže koreň života je nám veľa povedomia, pozrieme sa ako tento koreň prospieva zdraviu. U nás se pěstuje hlavně jako letnička, protože nevydrží velké mrazy. Květ se po odkvětu změní v oranžový kalich, uvnitř kterého je červenooranžová bobule, velká asi cm.


Rostlina kvete začátkem léta, bobu. Je bohatá také na vitamin A, B B vápník a vlákninu. Mochyně peruánská sušená , nesířená.


V lidovém léčitelství se mimo jiné používá jako podpůrný prostředek při detoxikaci, hubnutí a nachlazení. Doporučená denní dávka sušených plodů: – 50g ( rozdělit do – dávek ). Většina mochyň v Peru jsou planě rostoucí.

Dále také minerální látky např. Jedinečné přínosy mochyně. Sušené kousky mochyně lze konzumovat přímo, nebo ji. Pro lidský organizmus postačuje až gramů denně.


Sušená mochyně peruánská Allnature v BIO kvalitě je plná vitamínů, stopových prvků a minerálů. Věděli jste, že mochyně peruánská je příbuzná rajčeti? Sice vzácně, ale pro naše tělo je velice přínosná.


Má dezinfekční účinky, mužům se doporučuje při problémech s prostatou. Ač se u nás pěstuje jako letnička, vypadá jako vzrostlý keřík. Má dekorativní listy i květy, zlatým hřebem jsou pak její plody, oblíbené „lampionky“. Na rozdíl od jiných mochyní jsou bobule schované uvnitř jedlé, velmi chutné a zdravé. Zejména mnohé zdravé plodiny byste na první pohled nepoznali, většina pohledných květin zase není určená ke spotřebě.


Mimo to s ní do těla dostaneme vápník, železo a fosfor. Poznáte tento produkt alebo máte otázky? Zapojte sa do diskusie a pridajte komentár. Toto zboží není dostupné běžně v lékárnách.


Můžeme vám ho zaslat nebo si ho můžete vyzvednout v husté síti Zásilkoven. Jsou nabité vitamíny, antioxidanty a vlákninou. Zkuste mochyni přidat do svého oblíbeného smoothie nebo na svačinu k ořechovému mixu.

Jedna studie na laboratorních myších zjistila, že extrakt z plodů mochyně peruánské zmírňuje projevy zánětu u laboratorních myší s nespecifickými střevními záněty. Goldenberry jsou sladkokyselé plody mochyně peruánské s jedinečnými nutričními hodnotami a celou řadou minerálů, stopových prvků a vitamínů. Moruše bílá – sušené plody natural. Oranžové kuličky jsou jen o trochu větší než třešně a jako lampión obklopeny zelenými lístkami, které později zežloutnou.


Složení: celé sušené plody Morušovníku bílého 1. V tom to stavu přichází do našich supermarketů nebo právě jako jedlá ozdoba do porkmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky